ИЛИАН ВАСИЛЕВ: ДЪНОТО НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА БЕШЕ ПОСТИГНАТО В “ПАНОРАМА”

Автор: 5Gmedia , 06:40, 30 март 2019

"Дъното на българската журналистика беше постигнато снощи по Панорама с Цветан Цветанов. Нямаше критичен или опозиционен друг глас, монолог и колянопреклонение.

Жалко за Бойко Василев, много, много жалко.

За целия период на прехода това е най-ниската точка на падение на журналист.

От предаването разбрахме, че никой не може да накаже Цветан Цветанов, тоест той вече има статут на самостоятелно слънце в ГЕРБ.

Че "законно" според него включва данъчна измама и документи с невярно съдържание. Да не говорим за недоказани пари.

Най-голям смях предизвикаха "съмненията" за руска връзка в "атаките" срещу него. Вие знаете вече кои направиха разкритията и освен като виц, тези негови твърдение не могат да се възприемат.

Но ето руската връзка - тя е лично негова и пряка - той е политически олигарх, ценностната му система е кремълска, псевдодемократичните му инстинкти са кремълски, защото прави избори по кремълски образец, смята се за човек над закона, а корупцията за нормалност, за естествена своя среда.

Може всяка година на ходи на молитвени закуски в САЩ, да се бие в гърдите, че без него няма сделка с Ф-16 (което е пълен фейк), но си остава кремълски човек като манталитет и съзнание.

Думите са евтини, включително от екрана на сгъната от страх телевизия. Какво "западно" или "европейско" или "атлантическо"  виждате в поведението му - къде е чувствителността към собствената си отговорност като политик, смирение като християнин, морал, визионерство. Той е убеден че на него му се "полагат" апартаменти и асаньсори по специален ред и правила, неговият светъл пример за прилегиите от времето на Живков и на червената номенклатура.

Поредният политически олигарх, който се опитва да ви каже, че за него няма съд, няма закон, няма отговорност", това написа във Фейсбук Илиян Василев. 

П.П. Илиан Василев в бивш посланик в Русия. Той е член на ръководството на “Антикорупционния фонд”, който направи разкритието за новия луксозен апартамент на Цветан Цветанов. Фондът се финансира от “Америка за България”.

КОМЕНТАРИ

От: Димитрова 7 декември 2019
Може би Василев е длъжен да разкаже повече за този Антикорупционен фонд преди да мери дъното на водещия на Панорама. Категорично заявявам, че самия Василев е на 30см. От ДЪНОТО. Повод за това са приказките за определянето му на въпросното дъно. Друг е въпроса за коментарите му. Оценката за тях е много, ама много лоша!
От: Алекс 7 декември 2019
До Димитрова - Пълни глупости! Коментарите са много на място
От: н.вълчев 7 декември 2019
И Цветанов и Василев се Американски Измекяри! Борбата е кой е по-по-НАЙ! (:
От: Поп Груьо 7 декември 2019
Няма никакво значение кой е извършил закононарушението. Трагедията е, че целокупното население готърпи, седи и блее в самодоволна мизерия и овчедушие.
От: Ross 7 декември 2019
А,ма димитрова курва гробарска ,скрии се ма отрепко !!!!
От: kazino 7 декември 2019
Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g
От: Тото 7 декември 2019
Много пиперлива статия но само толкова.Нищо съществено.Просто, насъскване на тълпата и сеир от страни за точката на кипене. Толкова наглост само в Бекапеец може да се види и чуе.От кога червените милионери ограбили род и родина влязоха в лоното на светиите .....? ....,та чак започнаха да обвиняват истинските демократи с това в което те самите са обвинявани.Явно са разбрали че да си комунист- социалист в Бг е доста позорно и решиха прехвърлят обвиненията си върху други , пък ..., все ще успеят да посеят семето на червения плевел. Ако не друго народа е лековерен ...надежда има. От кога стана срамно, позорно, и корумпирано да си купиш голям просторен апартамент в нова и модерна сграда за 5 членното си семейство при положение че си на една от най високите длъжности в държавата високо заплатена.И на всичко отгоре завистта и злобата до такава степен е замъглила мозъците на тука пишещите че дори не си задават елементарни въпроси.Ако си задат поне два ще им стане ясно ,има ли изобщо повод за коментар апартамента на Цветанов. Но аз няма да подскажа .Ще ви оставя да се гърчите в своята простота и злоба . Но не забравяйте че има хора и то не малко - обикновени но разумни и трезво мислещи за които темата ,,Апартамент гейт,, не е актуална.И не само , защото това беше един от пъклените планове на БСП/БКП.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 11

Анкета

КОЙ НОСИ ГЛАВНАТА ВИНА ЗА ВОДНИЯ РЕЖИМ В ПЕРНИК, СПОРЕД ВАС?
Министърът на околната среда
6 гласували / 54.55%
Министърът на регионалното развитие
3 гласували / 27.27%
Бившият кмет на Перник
2 гласували / 18.18%