СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КЪМ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ: СТРАХ ТЕ Е ДА НЕ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО ВРЕДИШ НА БОЙКО БОРИСОВ!

Автор: 5 GmediA 13:02, 22 юли 2019

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ГО Е СТРАХ, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАК С ПРОКУРОРСКО-МЕДИЙНАТА ЗАКРИЛА НА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ДИСКРЕДИТИРА БОЙКО БОРИСОВ В БРЮКСЕЛ!

Титанът на мисълта Ивайло Кратунов публикувал днес в БЛИЗ цял роман, посветен на мен в малотиражката със затихващи функции “Монитор”. Колко е тежко да си лакей с треперещи ръце и затруднено мислене, колко е жалко да си наемник с два пръста чело! Просто злосторваш на господарите си, вредиш им и ги опозоряваш.

Ето и сега: “Колтуклиева не се спира: Реди лъжи за Пеевски, рони сълзи за ортаци на Миню Стайков.”
Я да видим сега от какво се е стресирала ордата на Корпулентния:
- “Колтуклиева жално оплаква ортаците на арестувания за източване на еврофондове собственик на „Винпром-Карнобат“ Миню Стайков от Фонд „Земеделие“, които видиш ли не заслужавали зрелищните си арести.”

Дори не съм споменала имената на арестуваните. Не съм коментирала вината/невинността им. 
Попитах защо прокурорите и полицаите шумно и зрелищно, съпровождани от гора от микрофони и камери, влязоха в ДФ “Земеделие” и арестуваха високопоставени служители. Но дори не хвърлиха едно око какво се случва в НАП - ей, така, от кумова срама. Просто е като фасул: когато арестуваш хакер - да влезеш в обекта на хакването, за да провериш дали няма вътрешни източници или partners in crime. Обаче, следователят в дългогодишен отпуск Делян Славчев Пеевски не би допуснал косъм да падне от главата на Владислав Горанов. Нима има още някой, който да не е наясно, че финансовият министър е от квотата на депутата от ДПС?! Хайде, де, лъжа било. Разправяйте го на чалгаджийката Цветелина, тя може да ви се върже.

Някой ден ще кажа кой ми потвърди, че едно от условията ДПС да не блокира в парламента действията на кабинета “Борисов 2” е било налагането на Владислав Горанов за министър на финансите. Един от основните играчи...

Без никакво обвинение или съмнение за далавери, след настояване на вицепремиера Томислав Дончев, притеснен от стреса в Брюксел, заради арестите в София, Живко Живков подаде оставка, за да се свали напрежението в ДФЗ и да се запази акредитацията на изпълнителната агенция - направи го спокойно. А в това време шефката на НАП Галя Димитрова, подчинена на Владислав Горанов, си ваканцуваше безметежно.

Е, питам аз - от къде дойдоха повече скандали, стрес и световен отзвук? Откъде, бе, словоблудци клети?! Арестуваните във ДФ “Земеделие” бяха освободени от ареста. Но отзвукът от изтичането на лични данни на над 5 милиона българи беше отразено от световни медийни гиганти като CNN, Foх News, BBC, New York Times. Е, значи къде е гигантският скандал - в ДФЗ или в НАП?!

Делян Пеевски и слугинажът му, всъщност, са се ядосали и притеснили от едно мое важно разкритие - прокурорите удариха Живко Живков, на когото премиерът Борисов имаше доверие и пощадиха Владислав Горанов, който е подведомствен на Делян Пеевски. И по този начин дискредитираха Бойко Борисов в Брюксел. Поставиха в деликатна ситуация и министър Десислава Танева, която по време на арестите в ДФЗ беше в Брюксел на дискусии в комисията по земеделие. 
Ама това е ясно като бял ден - само не трябва да те е страх да го кажеш! Е, мен не ме е страх.

Днес служители на Комисията за личните данни влязоха в НАП, ще има солени глоби, Брюксел наблюдава България под лупа, заради дигиталния Чернобил и заради чудовишното нарушаване правата на гражданите, защитени с директивата GDPR.

Като гледах днес интервюто на хакера-вълшебник по БТВ, ще излезе, че любимите на Пеевски прокурори са арестували Кристиян Бойков прибързано. И от това също ще се произведе международен скандал.

“Една цяла нация беше хакната” - гърми по света.

Сегаааа...по старата тема кой колко е бил близък с банкера Цветан Василев и колко пари е взел от КТБ. 
Цветан Василев в интервю в “Труд” нарече Делян Пеевски - син. Делян Пеевски казваше, че има двама духовни бащи: Ахмед Доган и Цветан Василев.

Софийски градски съд осъди Маргарита Михнева, а Върховният касационен съд потвърди присъдата й за клевета, защото установи, че са абсолютна лъжа твърденията й за взети от мен пари от КТБ. Ще засъдя всеки, който повтаря и тиражира лъжите й. С адвокат Николай Хаджигенов събираме всички публикации и веднага, щом приключи мандата на главния прокурор Сотир Цацаров, ще потърсим защита на правата ми в съда.

Съдиите на откриха нито една моя публикация в прослава на Цветан Василев или КТБ, но откриха много критични коментари по техен адрес.

И още за парите от Цветан Василев и КТБ. Медийната империя на Ирена Кръстева и сина й Делян Пеевски е изградена с десетки милиони от КТБ; вестниците “Монитор”, “Телеграф” и “Политика” са получавали месеци и години наред милиони от КТБ; БЛИЦ мина от ръцете на предишните си собственици в ръцете на подставени лица на Делян Пеевски с милиони от КТБ, трансферирани през Райфайзенбанк.

“НОВА МЕДИЙНА ГРУПА ХОЛДИНГ” с управител Ирена Кръстева, майката на Делян Пеевски, е получила за периода 2007 - 2009 г. КРЕДИТИ ОТ КТБ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 30 965 000 ЛЕВА!

Ето конкретни данни за парите за реклама, предоставени от КТБ за периода март 2009 г. - април 2010 г.: МОНИТОР - 2 033 346 лева; ТЕЛЕГРАФ - 1 526 333 лева; ПОЛИТИКА - 240 002 лева. ОБЩО ЗА ПЕРИОДА: 3 799 681 лева.

... Знам, че Делян Пеевски го е страх от мен. Защото въпреки героичните му усилия да ме смаже чрез НАП, блокиране на сметки, разпити от следователи, повдигане на обвинение - не успя да ме прекърши. 
Още повече го е страх от Огнян Стефанов, издателят на Фрогнюз, който години наред вече устоява на брутални атаки от НАП, прокуратурата и медиите на Делян Пеевски... Истината ще излезе на бял свят някой ден - Пеевски ще трябва да дава показания, докато днешните му блюдолизци се превръщат в негови безжалостни оплюватели; както сториха с Цветан Василев.

Аз притежавам официални удостоверения от НАП година по година, че нямам задължения към държавата, последното е от юли 2019 г.. Като се смени властта - рано или късно - и НАП влезе в защитените от Делян Пеевски редакции на подчинените медии - е, тогава цял свят ще види милионите, които те дължат на бюджета!

... Делян Пеевски сигурно си въобразява, че сме забравили #койстимулира февруарските бунтове през 2013 г. срещу правителството на ГЕРБ, довели до оставката му; #кой насъскваше ТВ7 и Николай Бареков срещу Бойко Борисов; #кой изпращаше платени тълпи пред вратата на дома на Бойко Борисов в Банкя; #кой организира пуча “Костинброд” и отне изборната победа на ГЕРБ през 2013 г.; кой прокурор подписа заповед за 72-часов арест на Бойко Борисов; #кой обеща на Сергей Станишев, че щом стане шеф на ДАНС светкавично ще арестува Бойко Борисов; #кой накара Владислав Горанов и Красимир Стефанов през 2013 г. да напуснат ПГ на ГЕРБ, за да се разпадне групата...Всичките тези свои враждебни действия срещу ГЕРБ и лидера й Делян Пеевски удобно прехвърля на Цветан Василев, но има мнооого хора, които знаят истината. И Бойко Борисов я знае!

https://5gmedia.bg/274/300-miliona-shche-plashchat-delyan-peevski-i-grupata-po-deloto-rico-ako-sdt-v-nyu-york-uvazhi-iska-na-amerikanski-investicionen-fond?fbclid=IwAR2aJ1C7pQEqqZXgCDL-s5nvBDv3cbybc4cehE41huIfBfiK8tt5-S1ERyE

https://5gmedia.bg/1444/na-vnimanieto-na-prokuror-geshev-milionite-leva-krediti-i-reklami-davani-ot-ktb-na-irena-krsteva-maykata-na-delyan-peevski?fbclid=IwAR1Y7D9HbMs8FbLJ80c8FJuphEYXDDr-Nj4LQf4xUTjsyatGsLLUPuTsTcw

http://www.bgnes.com/analizi-i-interviuta/analizi-i-interviuta/4627394/?fbclid=IwAR3MtvP7HnIL4wpObtP0gR3lUo9B_3PIB5gvzwB3RXI-9gYuo7foVq1-rUI

https://mobile.frognews.bg/article/180132/?fbclid=IwAR18piNY06XmknWHOxvHHCG4N6fu3q4ln3Xq9gHD7C19H3oLT9dvKnxqnTA

КОМЕНТАРИ

От: Лъч светлина 20 ноември 2019
Въпросът е кой или кои стоят зад дон Дебеланезе и дон Доганезе!Колкото до дон Паталогезе той не е невинен ,а явно е зависим от дон Дебеланезе и то не с едно и две престъпления!Тъй като дон Дебеланезе и дон Доганезе държат легалните престъпни организации прокуратура и НАП ,а и повечето институции в България, те могат и държат на къса каишка( хванали са го за под шлифера) дон Паталогезе и чрез него и цялата държава!Тук трябват радикални,изпреварващи действия за разбиването на цялата чума на Герб и ДПС която е хванала за гърлото цял един народ!Само,че България не ражда личности с визия ,морал и безстрашие едновременно!
От: МУТО 20 ноември 2019
Абре, Гяволи! Цела Бугария знае, дека наш Пейчо е най-велик от мажете и изкарва по цела кофа сперма, кога се прави на маж... Вие как си мислите, че бугарите се множат - со лажичката от кофата и се действа-..
От: зоро 20 ноември 2019
соня , остави ги тези гадове да се взаимоизбият, а ти си оправи софтуера на коментарите:не отчита правилно датите.
От: гаврош 20 ноември 2019
подкрепям коментара на зоро.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 3

Анкета

СПАЗВАТЕ ЛИ КОЛЕДНИТЕ ПОСТИ?
Не
2 гласували / 66.67%
Да
1 гласували / 33.33%
За кратко
0 гласували / 0%