СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КАУЗАТА НА МАЯ МАНОЛОВА Е: ОТ СЛУЖБА НА СЛУЖБА, ОТ РАКЕТА-НОСИТЕЛ НА РАКЕТА-НОСИТЕЛ

Автор: 5 GmediA 10:40, 8 октомври 2019

Топ журналистката Соня Колтуклиева с коментар във Фейсбук:

Мая Манолова няма да спечели изборите за кмет на София. Едва ли ще направи партия - да създадеш формация от нулата не е като да използваш позицията на омбудсман за личен пиар. Пък и каква алтернатива би могла да бъде тя - глезаната на БСП, любимката на статуквото, червената кукувица, която гнезди в гражданско гнездо... Би могла да се съюзи за политически алъш-вериш със Слави Трифонов - нали такъв беше замисълът - но “Няма такава държава” може да не бъде регистрирана, пък й стартът на дълго подготвяния проект беше скандален и смехотворен.

Така че на Мая Манолова ще й бъде трудно да влезе в надпреварата за парламентарните избори. Но ще бъде активна, без съмнение. За да е по медиите. За да продължава с фейк-новините, че е защитничка на слабите и онеправданите.

Мая Манолова ще се готви за президентските избори през 2021 г., нейният реванш. Да припомним колко се обиди на Корнелия Нинова и БСП, че не я номинираха за кандидат-президент.

Екипът на ген.Радев има проблем. Вотът няма да бъде генералски. Вотът ще бъде фризьорски.
Ако ме разбирате...

***
Бойко Борисов по БТВ, 8.10.2019:
Мая Манолова такива обиди хвърли срещу мен. Представя си, че пак ще подвие опашка, ще дойде, ще каже, избори бяха, хайде пак да си работим заедно.
Кажете глупост, кажете обида, ама бъдете поне малко правЕдни.
Идваше по-често при мен в Министерски съвет, отколкото в собствения си кабинет. Помагал съм й толкова много. Да вика сега, че била репресирана от държавата...

КОМЕНТАРИ

От: ИЛИЕВА 18 октомври 2019
Уважаема госпожо, не зная защо толкова мразите Мая, след като тя е единственият човек в държавата, който всеотдайно си върши работата. Любовта Ви към Б.Б., който цитирате е разбираема! Вие сте с хората , които са на власт!Не сте единствената. Повечето "обективни" журналисти са като Вас. Като падне ГЕРБ ще викате с пълен глас:"Умря кралят да живее кралят!"
От: справедливова 18 октомври 2019
Този път госпожа Колтуклиева е права в преценката за Мая. Тази жена е елементарна, тя няма ниво на знание и компетентност за постовете, за които претендира. Издигаше се от Станишев, който я лансираше бясно... После намери друга ракета , после друга и т.н. Тази жена е пълно перде, няма никакъв срам и се отмята по-. често от Боко. Много съжалявам, че тя е подкрепена от БСП.Аз ще гласувам за листата на БСП и за районния кандеант - кмет на БСП. За Мая - не ! Тя е резил!
От: Курти Мъдъров, земеделски производител 18 октомври 2019
Соня е овча путка. За мен интерес представлява устата, а не путката и.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Общо гласували: 23

Анкета

ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ СМЕТОСЪБИРАНЕТО В СОФИЯ?
Не
19 гласували / 82.61%
Да
4 гласували / 17.39%