ФЕНОВЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТКАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ГРОЗНО И ЦИНИЧНО

Автор: 5 GmediA 08:35, 6 юли 2020
Източник: 5GMedia

Журналистката Соня Колтуклиева, която е известна с непримиримите си критични позиции към всички силни на деня, публикува в социалната мрежа Фейсбук коментари за президента Радев.

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ УВИСНА КАТО "ПРАНИ ГАЩИ НА СЕЛСКИ ПРОСТОР"
СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ МИНАВА И ЗАМИНАВА БОС ПРЕЗ ПОЛИТИКАТА. С КАКВО ЩЕ ГО ПОМНИМ?

Реакциите не закъсняха - Фейсбук се препълни от грозни и цинични коментари на феновете на президента Радев; най-бруталните бяха изтрити от администрацията на социалната мрежа.

Вижте някои от коментарите: 

Лиди Христова: Още една д*рт@ ми$ирка.
И също толкова "красива" и "умна" като нидялковата Ива.

 

Йорданка Михайлова: Глупава патка.Огнян Сарафов: Теб те кефи да пишеш за него... Да не е имало нещо и сега да те е яд 😀

Димитрис Годос: Въобще не изпъкваш като ти гледам лайковете , старите гащи да си пусна пак повече ще събера , евтина статия за жълти стотинки, продадохте си държавата !!!!!!!!!!!!Михаил Слабаков: Anelia Kuzmova т. е...... Той се осра, но другите се осраха повече/щото така пише бабека/и в опорките

 

Марта Костова: Колкото остаряваш толкова ставаш грозна и злобна жена и ставаш все по-жалка , грозна и противна ! Достойна си за съжаление !Марко Мирчев: Явно притежавате женско малоумие и всичко хубаво превръщате в грозно и обратно.Завоси кого и за какво ",обсъждате!Момиче вземи и се скрие някъде!

Жаклина Пеева: Какъв Решетников те гони,ма Сони??Че той на Парада не отиде!Путин не поздрави!Но виж вчера на Тръмп честити!Много си атлантически промита!!

Даниел Димитров: Румбата ти е отказал.. Щото си свиня спрасна. И сеги, дай да пишеме....Немаш ли огледало да се видиш...

 

Мариета Добрева: Толкова ниско си паднала, че по-големи тъпотии, като твоите не бях чела!!! Не можеш да му стъпиш на малкият пръст на Р. РАДЕВ! Най-вече за пари си се продала, както винаги... отвратих се от теб-"нищожество"си ти!Мисирка!

 

Цветан Петков: Куртуклиева е поредната флейта на Баце,затова ѝ плащат

 

Виолета Ташева: Никога навън Радев не е говорил лоши неща за България, за правителството! Лизачки!

 

Трендафилов Веселин: Бах ти ПАРЦАЛА си😠😠😠🤜🤜🤜🤜

 

Иван Чолаков: На много нисък клон си кацнала мисирке Колтуклиева ще те стигне Кума Лиса но това си учила- за махленска клюкарка и втора специалност близуркане

 

Последни новини

Общо гласували: 257

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
250 гласували / 97.28%
Не
7 гласували / 2.72%
Нямам отношение
0 гласували / 0%