СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОЙТО БЕШЕ МИШЕНА НА ПРЕЗИДЕНТА, СЕГА ЩЯЛ ДА ГО ЗАЩИТАВА

Автор: 5 GmediA 09:45, 11 юли 2020
Източник: Снимки БНТ, Колаж 5GmediA

Цветан Цветанов тази сутрин заяви по една телевизия: "Митингът в подкрепа на ГЕРБ не беше спонтанен, а организиран. Ако сега трябва да избирам кого да подкрепя, бих подкрепил президентската институция.”

Имам да му кажа 3 неща:

- от същата тази президентска институция раздадоха на неколцина журналисти секретния подробен доклад с проверката на доходите му, направена от КПКОНПИ, “Биволъ” го получи от “Боец” и го публикува;

- от същата тази президентска институция мен лично ме помолиха да направя репортаж от университета в английския град Бат, в който завърши висшето си образование най-голямата от трите му дъщери, за да се види колко е скъпо обучението и как семейството не може да си го позволи - аз отказах;

- в същото това президентство  се почерпиха здраво, когато Цветан Цветанов беше освободен от всички постове в ГЕРБ.

Знам, че президентът Румен Радев изпрати съветника си Николай Копринков да разговаря с Цветан Цветанов с молба да му предостави каквито може горещи компромати за Бойко Борисов... Очевидно това е сторено и вече Цветан Цветанов и Румен Радев са в един отбор.

...Разбира се, че митингът пред Министерски съвет вчера е бил организиран - ГЕРБ е политическа партия, брани властта си, това е нормално и естествено, в цял свят партиите правят така.

Всъщност, докога Цветан Цветанов ще се прави на дисидент?! Той не напусна партията, в която дълго време се подвизаваше като  #2, а беше изритан след най-големия скандал в историята на ГЕРБ, предизвикал #АпартаментГейт.

Последни новини

Общо гласували: 257

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
250 гласували / 97.28%
Не
7 гласували / 2.72%
Нямам отношение
0 гласували / 0%