БИВШИЯТ ПОСЛАНИК В МОСКВА ИЛИАН ВАСИЛЕВ: КОШЛУКОВ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, КАКТО И СЕМ

Автор: 5 GmediA 09:20, 14 юли 2020

Ще продължа да повдигам темата БНТ, в сряда вечер пак ще организираме митинг, или може би в четвъртък, защото сряда е много тежък и наситен ден. Особено след скандалните промени на Рашидов, който му осигуряват мандат почти като на Путин.

Кошлуков трябва да си ходи, както и СЕМ. Защото този СЕМ не може да избере генерален директор извън обсега на влияние на Пеевски, Борисов и Доган. За промяната ни трябва обективна БНТ и обективно БНР /там нещата са по-добре/.

Борисов е пътник. Властта е парализирана. Да не си тези дни на мястото на СДС "партньорите", на човекът празник на българската демокрация паркирал по волята Му в европарламента  Ал Йо, на целия трудов колектив на Института за дясна политика и на свободните водещи от ТВ Европа, да не говорим за ПИК, Блиц, Монитор, Телеграф, за 24 часа, за Труд - медийното НСО на властта. Още от сега мога да им препоръчам да си търсят друга работа, защото кредитите трябва да се връщат. Същото е и за Нова ТВ и за Канал 3.

Въпрос е на малко дни преди да хвърли бялата кърпа.

Властта е тотално парализирана. Държат го, защото е удобната боксова круша на протеста, докато зад него се крият Пеески и Гешев. И докато им осигури поточетата от поредните огромни фондове от Брюксел.

Но без да махнем Гешев и Корпулентния корупцията не може да си изчисти, не можем да възстановим върховенството на закона.

Силно приветствам пиенете на кафе пред хотел Берлин.

Силно приветствам оставката на Кошлуков и протест пред БНТ.

Силно приветствам оставката на Гешев и протест пред Съдебната палата.

Силно приветствам протест пред Специализираните органи на съда и прокуратурата и настоявам за тяхното премахване.

И накрая пред Министерски Съвет за да поставим точката над i.

 

Коментар на Илиан Василев във Фейсбук

Последни новини

Общо гласували: 257

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ РАЗЧИСТВАНЕТО НА КРЪСТОВИЩАТА В СТРАНАТА ОТ ПАЛАТКИТЕ НА НЯКОИ ПРОТЕСТИРАЩИ?
Да
250 гласували / 97.28%
Не
7 гласували / 2.72%
Нямам отношение
0 гласували / 0%