ИМА ХИПОТЕЗА, ЧЕ ДОН ДИЕГО Е УБИТ!?

Автор: 5 GmediA 11:30, 23 януари 2021
Източник: 7Sport.net

Скандалите и разкритията след смъртта на легендата Диего Марадона продължават. Всеки ден се появяват нови изумителни действия от близките на гениалния аржентинец. Оказа се, че личният лекар на Дон Диего - Леополдо Луке, е фалшифицирал подписа му в ключови медицински документи.

Аржентински съд установи, че Луке е фалшифицирал подписа на Марадона, за да получи достъп до медицинските досиета на пациента.

„Трите листа бяха намерени заедно - това беше нещо много очевидно и много непохватно. Ние потвърждаваме подозренията, които вече имахме относно фалшификация“, се казва в констатациите на експертния съвет.

В момента тече разследване срещу лекаря, който е заподозрян за възможно убийство на Марадона.

„Всеки гледаше към мен, защото знаеше, че аз съм единственият човек, който може да измъкне нещо от Диего. Никой не смееше да влезе в стаята му, аз бях единственият. Игнорираха ме на срещите, искаха ме само, за да могат да влизат при него", каза от своя страна Луке.

Докладът от токсикологичния анализ на тялото показва, че смъртта на легендата е била изключително болезнена, пише "Марка".

Както вече се писа, лекарите не откриха никакви следи от забранени субстанции, но една от най-забележителните точки в изследването посочва, че предсмъртната агония на футболиста е продължила между 6 и 8 часа.

Новината увеличава още повече противоречията относно грижите за Марадона от лекарските специалисти, отговорни за неговия престой в болницата.

Сред намерените следи от лекарства е имало такива, използвани за лечение на депресия и гърчове, както и за лечение на наркотична и алкохолна зависимост, но не и за контрол на сърдечни проблеми, които доведоха до смъртта на Дон Диего.

Последни новини

Общо гласували: 6

Анкета

ВАКСИНИРАХТЕ ЛИ СЕ СРЕЩУ COVID-19?
Не и няма да го направя
5 гласували / 83.33%
Да
1 гласували / 16.67%
Все още не, но ще се ваксинирам
0 гласували / 0%