ВАСИЛ РУСЕВ, ПИСАТЕЛ: ЕХО, Г-Н РАДЕВ, СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ! МОЯТ ЗАВАРЕН СИН БЕШЕ НА СЪЩИЯ ТОЗИ КУПОН С ТОТАЛНО ИЗОСТАВЕНОТО ОТ ВАС МОМЧЕ

Автор: 5 GmediA 18:08, 9 февруари 2021
Източник: Дарик нюз

Vasil Rusev, родител на момче, участвало в купона със сина на президента Румен Радев, написа гневно писмо в социалната мрежа:

Г-н Радев! Ехоооо !!!! Разочарован съм! Много съм разочарован. Разочарован съм от вас и като човек и като главнокомандващ и като уж обединител на нацията и като „президент“.

Особено трудно ми беше да напиша последното, дори и в кавички. Току-що гледах по телевизията изявление, че синът ви не е присъствал на въпросния, печално известен вече, купон, в нарушение на противоепидемичните мерки!

СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ!

От къде съм наясно, че лъжете ли-много просто, ами моят заварен син беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този купон. (Моят заварен син вече си понася последствията. А вашият ?).

Но нека се върнем малко назад – детето ви малтретираше всички в училище, ала никога не беше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е лошо момче, дори съм чувал, че е много умен, но вие очевидно нямате никакъв контрол над него, не ви интересува, и вероятно никога не сте му казали две истински бащински думи. Жалко!

Не е толкова страшно, че младежи са купонясвали-колкото и да не е правилно в сегашната ситуация, няма страшно, че са арестувани, дето се вика ако не са те прибрали поне веднъж, не си живял, но да излизате с изявление, че случилото се е неистина, и синът ви не е бил на събирането е ДЪНО !

Това е жалко.

Появете се и постъпете мъжки, щом историята вече е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е специфично за един тип хора, от които се надявам, че не сте. Много рядко си позволявам да избухвам по този начин, но не мога да се удържа този път !

Малко по-късно постът на Vasil Rusev, който бе хит в социалните мрежи, бе изтрит. Остава да гадаем доброволно ли ? Или под натиск ? Кой упражнява цензура от името на Радев в медиите, а както се оказва и в социалните мрежи ?

По-късно постът на Vasil Rusev, който се превърна в хит в социалните мрежи, беше изтрит. Остава да разберем доброволно ли ? Или под натиск ? А може би постът е бил докладван на админите на Фейсбук, както понякога се постъпва организирано, за да се изтрият неудобни някому коментари.

На “лични съобщения” във Фейсбук 5Gmedia изпрати въпроси на Васил Русев, очакваме отговорите му.

Последни новини

Общо гласували: 136

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Надявам се да успее
65 гласували / 47.79%
Не
61 гласували / 44.85%
Да
9 гласували / 6.62%