ПРЕМИЕРЪТ ЯНЕВ ЗАГАТНА ЗА „ИНТЕРЕСНИ РАЗВИТИЯ“ В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ

Автор: 5 GmediA 12:58, 20 юни 2021
Източник: пресцентър МС

Ние сме в предизборна кампания и са възможни - като част от нормалното политическо говорене - обвинения и жалби. Така премиерът Стефан Янев коментира в село Поповица плановете на коалицията ГЕРБ - СДС да внесе жалба в ЦИК, че служебният кабинет участва в предизборната кампания. Янев беше в родната си Поповица на среща с кметове на малки населени места.

Правителството е непартийно и интересно за кого провеждаме кампания. Многократно и аз, и министри от кабинета сме заявявали, че работим за хората и за решаване на техните проблеми. И срещата днес в Поповица потвърждава това, каза премиерът.

Янев е на мнение, че към днешна дата организацията за предстоящите избори е добра. Той акцентира, че ще бъдат разкрити 791 секции в чужбина. Отбеляза също, че за още 1500 машини за вота до края на следващата седмица се очаква да има договор.

Той отхвърли обвиненията за скандални назначения в митниците. „Нека да престанем да обсъждаме назначенията с епитети. Да гледаме и следим тяхната дейност и резултатите от дейността им. В близките дни ще има интересни развития. Мисля, че и днес има една реализация на контрабанда, свързана с наркотици. Нека видим резултатите и тогава да видим дали са скандални, или не”, каза Янев.

Тагнато в: Стефан Янев

Последни новини

Общо гласували: 136

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО?
Надявам се да успее
65 гласували / 47.79%
Не
61 гласували / 44.85%
Да
9 гласували / 6.62%