СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: Г-Н РАДЕВ, ЕДИН МЪЖ И ОФИЦЕР КОЛКО ТРЯБВА ДА Е ОЗЛОБЕН, ЗА ДА СЕ РАЗПРАВЯ ТАКА ПОДЛО С ПОЛИТИЧЕСКИЯ СИ ПРОТИВНИК?!

Автор: Соня Колтуклиева 16:46, 15 юли 2021
Източник: Снимки: БГНЕС

Г-н Радев, колко един мъж и офицер трябва да е низък и озлобен, за да се опитва така просташки да унизи и унищожи политическия си противник?!

И всичкото това впрягане на държавната машина за лична употреба, защото преди време КПКОНПИ, която е под разпореждането на премиера, започна проверка по сигнал за двата трудови договора на безценната Десислава Генчева-Радева във ВВС, подписани от ген.Румен Радев.
Президентският приятел Николай Копринков стигна до падението да дири компромати срещу Бойко Борисов от най-мразения на “Дондуков”2 политик - Цветан Цветанов, за когото преди това пък от президентски съветник бяха раздадени на отбрани журналисти тежки компромати.

Не, България няма президентство. Има ченгеджийница.

Бойко Борисов сам си е виновен. През 2016 г. издигна за кандидат-президент на ГЕРБ неизбираемата Цецка Цачева, само, защото от ЕНП му бяха казали, че не е демократично всички власти да са в ръцете на една партия. И така Бойко Борисов даде в ръцете на Румен Радев президентството.

Бойко Борисов сам си е виновен и за говорителката на Радев и Рашков Мая Манолова. Той й изпра биографията. Произведе в национален омбудсман най-мразения депутат през 2013-2014 година, дето дори таксиметровите шофьори не искаха да качват в колите си; презирана заради Галеви, аферата “Костинброд”; затова, че разведе Ангел Найденов…

Г-н Радев, една мъдра поговорка гласи: който сее ветрове, ще жъне бури.

 

* Коментар във Фейсбук на журналистката Соня Колтуклиева 

Тагнато в: Румен Радев

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 62

Анкета

ЩЕ УСПЕЕ ЛИ ПАРТИЯ "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА" ДА ИЗЛЪЧИ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО?
Не
46 гласували / 74.19%
Да
16 гласували / 25.81%
Не мога да преценя
0 гласували / 0%