БОЙКО БОРИСОВ: НАСТОЯЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НЯМАТ СТРАХ ОТ БОГА! УВОЛНИХА ПРОФ. БАЛТОВ ВЕДНАГА, СЛЕД КАТО Е ИЗВЪРШИЛ ДВЕ СЛОЖНИ ОПЕРАЦИИ

Автор: 5 GmediA 17:45, 14 септември 2021
Източник: Фейсбук, Бойко Борисов
"На този светъл християнски празник научихме за умишлено прикриване на убийство на български лейтенант от страна на държавата. Изказвам искрените си съболезнования към близките на Тодор Манчев. Моите съболезнования и на близките на 139 починали българи вследствие на коронавирус инфекция днес.
 
Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е лъжа!
 
Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета".

Това каза в Кръстова гора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него предстоящите избори "2 в 1" са предрешени, защото самият Радев е казал, че не може да има честни избори, ако не се броят квитанциите от машините.

"Не машината лъже, а след машината стават лъжите с флашките. Като няма квитанции да проверим, няма как да разберем какъв ни е резултатът", допълни той.

Той каза още, че парламентът е превърнат в "слуга на Румен Радев" и в място за лични вендети, а всъщност нищо не е направено за новия бюджет.

"Лъжат пенсионерите за два три месеца, а от януари къде са им приходите?", попита Борисов.

"Настоящите управляващи нямат страх от Бога! Заради безхаберието им относно борбата с ковид кризата днес 139 българи загубиха живота си. В тази тежка ситуация уволниха след 21 години работа в „Пирогов“ проф. Асен Балтов. Да уволниш хирург, който току-що е извършил две сложни операции, е като да уволниш свещеник след литургия!", коментира още бившият премиер.

Последни новини

Общо гласували: 30

Анкета

БИХТЕ ЛИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ, АКО СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ?
Не
28 гласували / 93.33%
Да
2 гласували / 6.67%
Не ме интересува
0 гласували / 0%