НАЙ-СКЪПАТА КЪЩА В БЕВЪРЛИ ХИЛС Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРИН (СНИМКИ)

Автор: 5 GmediA 08:52, 23 април 2019
Източник: variety

Изглежда българин е купувач на най-скъпото имение в Бевърли Хилс, което скоро се продаде за 34 620 000 долара. Самоличността на купувача е маскирана зад обичайния във виртуалната реалност. Кой всъщност е купил мястото остава непотвърдено. Досега следите сочат към българина Христо Йорданов Христов, човек, който или е известен български търговец на оръжие, или носи същото име, пише сп. „Варайъти“, цитирано от БГНЕС.

Според „Варайъти“ тайната около името на купувачите на скъпи имоти е „мътна река“, но за щастие „тази секретност е мимолетна и идентичността на купувача в крайна сметка“ става обществено достояние.

Самият имот е построен от бившия израелски военен, превърнал се в успешен предприемач Гала Ашер съвместно със собствениците на имота, очевидно един друг успешен предприемач от Далас в бизнеса с очила на име Дъг Барнс и съпругата му Моли. Имението, защото имотът наистина може да бъде квалифициран като такова, е завършен през 2014 г. и първоначално бе обявен за 55 милиона долара, така че Христов - или който и да го е купил - е сключил „сладка“ сделка.

Къщите на Ашер обикновено са с квадратна структура, с монолитни вътрешни пространства, съвременни облицовки и стотици вградени светлини. Тази не е по-различна. Но има и екстри като ослепителният 20-метров компютризиран водопад. Има 7 обширни спални - три на първия етаж, останалите горе, и един „глезещ“ обитателите основен апартамент с площ 300 кв. м.

Други детайли, които позволяват на собствениците на имота да прекарват добре времето си, са изящна изба и конферентна зала. Отвън в имота има голям заден двор с басейн. Пръстен от палмови дървета, обграждащ парцела, засилва неприкосновеността на личния му живот, а имотът също е ограден и затворен. Но има и още една екстра - къщата е на пет минути пеша от хотел „Бевърли хилс“.

 

Снимки: сп. „Варайъти“

 

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%