ПЕТКОВ СРЕЩУ ПЕТКОВ: ТРЯБВА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ!

Автор: 5 GmediA 15:48, 5 октомври 2021

Сагата около гражданството на г-н Кирил Петков навлиза в заключителната си фаза, каза на пресконференция председателят на ПП АБВ Румен Петков.

„Боя се, че неговата наглост е неограничима от всяка гледна точка. Той поиска да бъде конституиран като страна и да бъде изслушан от Конституционния съд. На големия артист му трябва голяма сцена. След сцената на българското правителство, където той участва абсолютно противозаконно по своя лична вина, сега търси достъп до сцената на КС. Лично считам, че КС би трябвало да го попита кой е конституционният съдия, с който се е консултирал. В началото на сагата обяви, че се е консултирал с КС. Да бъде любезен да каже почтено и честно с кого се е консултирал. Според мен той мами, не се е консултирал с никой конституционен съдия. Трябва да е ясно, че той е лъжец. По наше дълбоко убеждение той е подписал документ с невярно съдържание. Тук всякакви опити да бъде манипулирано обществото трябва да срещнат ясен институционален и аргументиран отпор“, каза още Румен Петков, цитиран от "Труд".

„Министърът на правосъдието ясно трябва да отговори към днешна дата какво гражданство има господин Кирил Петков. Интересува ни българската правна уредба и регистрацията в нея, а не кореспонденцията с Канада. Ако има само българско гражданство, то кога е приключил периодът на двойното – българското и канадското. Продължаваме да живеем в лъжа и да я адмирираме“, заяви Румен Петков.

Последни новини

Общо гласували: 17

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
17 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%