БОЙКО БОРИСОВ: ПРИЗОВАВАМ РАШКОВ НЕЗАБАВНО ДА ОБЯВИ КОЯ БАНКА Е МОЯ! АКО НЕ СЕ ИЗВИНИ, ЩЕ ГО СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА! АЗ БАНКА НЯМАМ!

Автор: 5 GmediA 08:23, 5 ноември 2021
"Румен Радев ще загуби изборите заради Бойко Рашков! Призовавам Рашков незабавно да обяви коя е банката, която твърди, че е моя! Ако не се извини, ще го съдя за клевета. Аз банка нямам!", това заяви вчера на брифинг пред медиите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
Ето какво още каза Борисов:
 
"Когато Радев и партийките около него видят, че губят от ГЕРБ, пускат срещу нас Бойко Рашков. Но това няма да върне човешките животи, които погубиха. Няма да намали цените на тока. Няма да прекрати смъртта, глада и мизерията. Няма да върне инвеститорите, които избягаха от България.
 
С акциите срещу нас Румен Радев се опитва да отклони вниманието от провала си. Хаос, след хаос – това е държавата в момента! За три дни има над 550 починали от COVID българи, а заповедите на служебния кабинет се изключват взаимно.
 
Всички твърдения на Бойко Рашков срещу ГЕРБ са лъжа! Парите, които уж са намерени в кметицата на Симеоновград, се оказаха 100 лева в джобовете на мъжа ѝ! Кметицата на Малко Градище не е арестувана. Обвиняват в купуване на гласове кмет заради списък с хора, които трябва да получат дърва за огрев. Личните карти са на починали хора, които кметът е длъжен да събере и върне на ЕСГРАОН.
 
Всички социологически агенции дават първо място на ГЕРБ. Затова са така притеснени.
 
Защо е сега този вой за броенето на разписките? Защото пипат софтуера. Вече е ясно на всички, че излъгаха с резултата на последните избори.
 
Енергийната индустрия се товари с непоносими цени на природния газ. „Намалението на газа“ се оказа увеличение за индустрията с 27%. Живеем в абсолютен хаос!"

Последни новини

Общо гласували: 17

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
17 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%