БОЙКО БОРИСОВ: ЕБВР ПОНИЖИ ПРОГРОЗАТА СИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА. СТРАНАТА НИ ЩЕ ИЗПАДНЕ В ИЗОЛАЦИЯ ЗАРАДИ ПРОВАЛА НА РАДЕВ И КАЦАРОВ 

Автор: 5 GmediA 15:21, 5 ноември 2021
"Европейската банка за възстановяване и развитие понижи прогнозата си за българската икономика. Негативната оценка е следствие на ниските нива на ваксинацията у нас. Това е резултатът от управлението на Румен Радев.
 
Световната здравна организация съобщи, че България е на трето място по смъртност в света! А заради шмекеруването на Кацаров с даването на зелен сертификат още след първа доза, Гърция вече отказва да признава българските зелени сертификати. България ще изпадне в изолация от европейските си партньори заради провала на Радев и Кацаров". Това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
Ето какво още коментира той:
 
"При тази рекордна смъртност и бруталните цени на тока и храните, кандидат-президентът Румен Радев извади Бойко Рашков напред, за да сипе лъжи срещу ГЕРБ и да отвлича вниманието. Но хората разпознават лъжата и ГЕРБ продължава да бъде първа политическа сила!
 
Завеждам дело срещу Бойко Рашков, заради клеветата, че имам банка. Ако имам банка, защо да имам чекмеджета с пари!? Никога не съм имал златни кюлчета. Такива като Радев, Черепа и Рашков сглобиха този фалшив компромат.
 
Истината за автомагистрала „Хемус“ е, че от половин година не се строи. Дори умишлено не поддържат изградените съоръжения, за да се компрометират и да ни обвиняват нас. Виновникът за всичко това е Румен Радев. Той е убиецът на Северна България.
 
Критикуваха ни, че сме раздавали пари на общини с постановления на Министерски съвет, а вчера раздадоха над 50 милиона лева, предимно на червени кметове и на такива, които публично подкрепиха Радев. Значи моят модел не е лош или пак са заблуждавали хората.
 
Това, което прави Рашков, не е правено никога. Арестуват хора, само за да ги покажат оковани с белезници пред камерите, а после ги пускат. Имаме пребити членове и симпатизанти на ГЕРБ. Репресиите срещу нас са брутални, но няма да ни уплашат!
 
Предупреждавам Радев и Рашков, че сме заснели всички помещения в централата на ГЕРБ и в дома ми. Нека не се опитват да ни правят скалъпени акции с подхвърлени фалшиви доказателства!
 
Не съм пращал хора на среща с ДПС. ГЕРБ не сме водили никакви разговори с ДПС за коалиция след изборите. Твърденията на Рашков и по тази тема са напълно лъжливи. Обвързването на политиката ни с това, къде се лекувам, е пълен абсурд!"

Последни новини

Общо гласували: 17

Анкета

ПРЕМИЕРЪТ КИРИЛ ПЕТКОВ УСПЯВА ЛИ ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС В ПРЕГОВОРИТЕ СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ?
Не
17 гласували / 100%
Да
0 гласували / 0%
Донякъде
0 гласували / 0%