СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: 2 ГОДИНИ ОТ УЧРЕДЯВАНЕТО НА ИТН, СЛАВИ МЪЛЧЍ - ОТ СРАМ ЛИ, ОТ СТРАХ ЛИ ИЛИ ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА?! ШОУМЕНЪТ УДОБНО ЗАБРАВЯ, ЧЕ УПРАВЛЯВА

Автор: 5 GmediA 14:22, 16 февруари 2022
Топ журналистката Соня Колтуклиева написа във Фейсбук:
 
2 ГОДИНИ ОТ УЧРЕДЯВАНЕТО НА “ИМА ТАКЪВ НАРОД”, СЛАВИ МЪЛЧЍ - ОТ СРАМ ЛИ, ОТ СТРАХ ЛИ ИЛИ ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА?! ШОУМЕНЪТ УДОБНО ЗАБРАВЯ, ЧЕ УПРАВЛЯВА
 
Слави Трифонов мълчи. Оглушително! Ни звук, ни стон дори днес, когато стават 2 години, откакто създаде политическа партия. Срам ли го е, страх ли го е, гузен ли е или просто не му пука?
Този, който се кълнеше в името на Суверена, вече не дава пет пари как оцелява този Суверен в епицентъра на пандемия, инфлация, скъпотия, мизерия, полицейски разгул.
Този, който натрупа пачки, ругаейки от телевизионния екран всички и всичко, удобно забравя, че вече е част от властта и управлява. Негов е министърът на енергетиката, който мига на парцали и не може смислено да обясни защо цената на тока расте главоломно, заради което затварят магазини, ресторанти, аптеки, малки и семейни бизнеси. Негова е министърката на външните работи, която в дните на жестоко противопоставяне в международните отношения се държи като неу̀гледна домакиня, която се уригва между две запръжки.
Шоуменът обичаше да се снима с тениска “Системата ни убива”, обаче, неговите хора в парламента дори не придвижват законопроекта, който би облекчил всекидневието на страдащите, безогледно използвани от Слави и Мая за личен пиар. Какво стана с тези безпомощни майки, надяващи се на подкрепа? Нищо. Забравени са.
До днес из форумите бивши фенове на Слави гневно му припомнят обещанията, дадени след прословутия му референдум. И какво от това?! Забравен е.
Бившият бъдещ министър-председател, посочен от Слави, попита ясно и открито: как така кабинетът “Петков” е похарчил 9 милиарда за 9 дни. Любомир Каримански публично заклейми Николай Василев. Забравете го.
Станислав Трифонов взе активно участие в изборния сериал, в опозоряването на кратките парламенти, даже в провалянето на собствения си проекто-кабинет, защото стратегията на Румен Радев беше да се стигне до изборите 2 в 1 през ноември с негов служебен кабинет и с негов собствен политически проект. Бяха похарчени милиони, бяха неглижирани истинските проблеми на българите в името на политически егоцентризъм и тънки сметки в полза на хора с дебели портфейли. Няма да се забрави.
Слави мълчѝ. Потъва в забрава….

Последни новини

Общо гласували: 114

Анкета

ПРИТЕСНЯВА ЛИ ВИ СПИРАНЕТО НА ГАЗОПОДАВАНЕТО ОТ "ГАЗПРОМ" КЪМ БЪЛГАРИЯ?
Да, много
87 гласували / 76.32%
Не
25 гласували / 21.93%
Да, но правителството ще се справи
2 гласували / 1.75%