РАДОСТИН ВАСИЛЕВ: ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ТРЕТИ МАНДАТ Е НЕВЪЗМОЖНА, ЗАЩОТО ПАК СЕ ОПИРА ДО БРОКЕРИ НА МАФИЯТА

Автор: 5 GmediA 12:44, 9 юли 2022
Източник: БГНЕС архив

Коментар на Радостин Василев, министър на спорта в оставка, отцепил се от “Има такъв народ”:

Здравейте приятели,

На всички е ясно, че мафията, чрез своите политически брокери, свали правителството и вкара държавата в хаос и безвремие. За мафията нямат значение жизненоважните закони, които трябва да се приемат и стабилността в държавата, нямат значение бюджетът на държавата и социалните плащания, а само интерес за заграбване на държавни средства. За 6 месеца бяха пресечени схеми в завладени от мафията държавни активи и това е истинската причина за сваляне на  правителството.

За съжаление реализацията на трети мандат е невъзможна, защото пак се опира до брокери на мафията. Който си помисли, че може да се докосне до задкулисието в името на калпаво правителство ще се превърне в част от всичко това и ще отиде на политическото бунище. Няма как да контролираш мафията в управлението. Няма как да водиш разговор с ИТН за правителство или с ГЕРБ за конституционни промени. Това е абсолютно еретично...

Изходът са избори. Съдбоносни избори. Последен шанс за репликация на мафията. Ако го преодолеем и има стабилност, то след 4 години няма да има и спомен за хунтата и главатаря й.

Наближава исторически момент, в който всеки един от нас трябва просто да се ,,сбие", за да отвоюваме държавата си. Без истинска битка политическата мафия надделява и това се вижда вече повече от година. За пореден път злото сложи прът в колелата на промяната към по-добро. Злото и задкулисието имат много лица и сега използваха едно от последните си, а именно фалшив политически проект.

Всеки един от нас ще има своята собствена битка, за да го няма грабежа със строителството на пътища, за да го няма грабежа в енергетиката, за да го няма рецидивиста, който уби две невинни момичета. Битките на всички нас не са маловажни или малки. Най-голямата битка е с примирението вътре в нас и с убития порив за промяна. Те това целяха. Време е всеки един от нас да разбере, че неговият личен интерес е второстепенен и е по-важен общественият такъв.

Промяната в нас е осезаема и това се видя в работата на това правителство. За първи път имаше истинско опълчване срещу мутрите.

Злото и задкулисието превърнаха сенчестият бизнес и корупцията в норма и всеки човек е важен и ценен в битката със злото.

Аз водя моята битка от приемането на изборния кодекс в 45-то НС и въвеждането на 100% машинно гласуване до безпрецедентното мачкане на мафията в спорта.

Иван Христанов води своята битка на границата, Надежда Йорданова тръгна на кръстоносен поход срещу завладяната прокуратура. Бойко Рашков постигна голям успех в намаляването на купения вот. Изводът е, че всеки от нас трябва да жертва нещо от себе си в името на победата...

Последни новини

Общо гласували: 6

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
6 гласували / 100%
Васил Терзиев
0 гласували / 0%
Карлос Контрера
0 гласували / 0%