ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ: ГЕРБ ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ РЕШЕНИЯ ЗА КРИЗИТЕ, В КОИТО Е ПОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ 

Автор: 5 GmediA 11:38, 11 август 2022
Източник: БГНЕС

По време на предизборната си кампания от ГЕРБ ще предложат решения за кризите, в които е попаднала България. Това заяви Томислав Дончев, след като партията се регистрира в ЦИК за изборите през октомври.

„За нас голямата цел е да върнем максимална част от доверието на българските граждани. Ще водим спокойна и разумна кампания.За нас е от изключително значение България да прекрати използването на политическата шарлатания – да говориш едно и да правиш друго. Думите в политиката отново трябва да имат смисъл”, заяви той пред журналисти.

„За последната година думите загубиха смисъл. Управляващите и политиците говорят едно и правят друго. Остра риторика против „Газпром” и  в същото време продължаваме да купуваме руски газ, с руски посредници", допълни той.

Все още не е ясно дали ще има нови лица в листите на ГЕРБ. „Със сигурност оценката на ръководството на партията за работата на парламентарната група е добра. Това не означава, че няма да търсим свежи попълнения. Една партия трябва да се развива”, каза още Дончев.

Тагнато в: Томислав Дончев

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 681

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
368 гласували / 54.04%
Възраждане
182 гласували / 26.73%
Има такъв народ
47 гласували / 6.9%