РУМЕН ЧАНДЪРОВ ПРЕД 5GMedia: НЯМАМ НИЩО ОБЩО С АХМЕД ДОГАН, БОЙКО БОРИСОВ И ВАСИЛ БОЖКОВ, АЗ СЪМ НОРМАЛЕН БИЗНЕСМЕН

Автор: 5 GmediA 12:43, 11 август 2022

По повод днешната публикаци на 5Gmedia със заглавие: “Случайно ли бившият спортен министър отиде на почивка в хотела на хазартен бос, собственик на футболен клуб”, в редакцията се обади бизнесменът Румен Чандъров, собственик на хотел DIT Evrika Beach Club hotel - all inclusive, за да направи следните уточнения:


⁃ Не е знаел, че Радостин Василев е на почивка в неговия хотел в “Слънчев бряг”;
⁃ Виждал се е с Радостин Василев преди да стане министър, докато е бил спортен адвокат и се е занимавал със защита на професионалните интереси на футболисти.
⁃ Не се е срещал с Ахмед Доган, няма бизнес-отношения с него. Според Румен Чандъров, в България става така: който прави сериозен бизнес, винаги го свързват с някоя политическа сила. За него държи да се знае, че няма нищо общо с нито една партия. “Нямам нищо общо с Ахмед Доган, Бойко Борисов и Васил Божков. Аз съм нормален бизнесмен”.
⁃ Публикации го свързвали и с Бойко Борисов, на което Румен Чандъров отговаря така: по време на кабинета “Борисов 3”, докато министър на туризма е Николина Ангелкова, е отнета концесията на фирмата “Сънинвест”, която стопанисваше плажа на "Слънчев бряг-север" от края на 2002 г.. с 20-годишен договор; собствениците на "Сънинвест" са шестима хотелиери от “Слънчев бряг”, между които и Румен Чандъров.
⁃ Като собственик на футболен клуб “Септември”, по врме на управлението на ГЕРБ, Румен Чандъров е направил постъпки да вземе на концесия софийския стадион “Септември”, но не е имало резултат.
⁃ Братята Милен и Димитър Ганеви не работят за него, както се твърди в публикация на Wow media от 20 декември 2021 г.. “Те са достатъчно големи в софтуерния бизнес, за да “работят за мен”; аз просто съм им клиент, както и много други в хазартния бизнес.”

Тагнато в: Румен Чандъров

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 681

Анкета

ЗА КОЯ ПАРТИЯ/КОАЛИЦИЯ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ НА ВОТА НА 2 ОКТОМВРИ?
ГЕРБ-СДС
368 гласували / 54.04%
Възраждане
182 гласували / 26.73%
Има такъв народ
47 гласували / 6.9%