SAFETY OF JOURNALISTS PLATFORM РАЗПОСТРАНИ ПО СВЕТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРНО-КИБЕР АТАКИТЕ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТКАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА

Автор: Соня Колтуклиева 14:26, 29 септември 2022
 
Safety of Journalists Paltform - организация, базирана в Страсбург, е проявила интерес към моя случай: на масирани порно-кибер атаки, които започнаха на 25 август и продължават до днес. Това научих от инспектор Венцислав Гецов, с когото се срещнах в Дирекция “Киберпрестъпност” на ГДБОП.
Safety of Journalists Platform съобщава в цял свят за сериозни заплахи, отнасящи се до сигурността на журналистите и свободата на медиите в Европа, за да засили отговорността на Съвета на Европа и на правителствата на страните-членки, за да гарантират правата на медиите по чл.10 на Европейската Харта за правата на човека. Платформата подписва на 4 декември 2014 г. със Съвета на Европа Memorandum of Understanding.
Safety of Lournalists Platform е изпратила запитване до българското представителство в Съвета на Европа с искане да се предостави информация какво правят институциите в България за прекратяване на виртуалния тормоз срещу мен.
Не зная кой е информирал организацията за непознатия досега по мащабите си виртуален тормоз чрез порно групи в Телеграм, но му благодаря!
Ето и публикацията за мен:

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 303

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ВЪРНЕ ГЛАСУВАНЕТО С ХАРТИЕНА БЮЛЕТИНА?
Да
294 гласували / 97.03%
Не
9 гласували / 2.97%
Не ме интересува
0 гласували / 0%