СТОЯН МИХАЛЕВ: ГЕРБ Е ОСНОВНАТА ПРЕЧКА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЕЩО В ДЪРЖАВАТА, САБОТИРАТ ПРОЦЕСИТЕ 

Автор: 5 GmediA 14:55, 30 януари 2023

ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи нещо в държавата. Те саботират процесите. Позицията за Украйна е евроатлантическата, това не е една позиция с ГЕРБ. Има начин да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика, нещата стоят по коренно различен начин. В момента, в който поставим темата за съдебната реформа, абсолютно всичко се блокира. Това каза депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че коалицията с БСП в кабинета на „Продължаваме Промяната“ е имала за цел да свали ГЕРБ от власт. „Тя реално свърши тази работа“, поясни депутатът.

За дясното обединение с ПП той посочи, че партиите, които съставляват „Демократична България“, са имали свои партийни форуми, на които са дали мандат на лидерите си за започване на преговори с ПП за общо явяване на парламентарните и местните избори. Михалев посочи, че предстоят разговори и уточняване на различни детайли. Ако обединението няма добър резултат, това ще постави под въпрос активностите занапред.

Тагнато в: Стоян Михалев

Последни новини

Общо гласували: 186

Анкета

КАК ЩЕ УПРАЖНИТЕ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА 2 АПРИЛ?
Ще гласувам с хартиена бюлетина
138 гласували / 74.19%
Ще гласувам с машина
35 гласували / 18.82%
Няма да гласувам
13 гласували / 6.99%