ГАДАТЕЛКАТА НА БЕРЛУСКОНИ: ГЕРБ ЩЕ ОСТАНЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. В СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ЖЕНА ПРЕМИЕР

Автор: 5 GmediA 11:46, 12 февруари 2023

В процеса на изборите през април съпредседателите на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков и Асен Василев ще се разделят. Това прогнозира в ефира на „Събуди се” на NOVA Теодора Стефанова, позната като гадателката на Силвио Берлускони. По думите й доста хора ще се оттеглят от ПП, а в следващите години България ще има жена министър-председател. 

"Тепърва започваме отново да се подготвяме за нов вот. Датата 2 април е съдбоносна за България. Относно обединението на ПП и ДБ, мога да кажа, че ще има малко разединение. Дано не съм лош пророк, но няма да просъществува дълго тяхното събиране. Ще има напрежение, въпреки че тръгнаха с хъс и мотивация", заяви Стефанова.

Тя поясни, че в следващия парламент ще има 7 партии. По думите й първа политическа сила ще остане ГЕРБ. На второ място ще се наредят ДБ и ПП,  но гадателката очаква ДПС да ги приближи. "Между втората и третата партия ще има борба. ДПС може да стигне и до втората позиция. След това се нарежда "Възраждане". Това е една изненада. Партията на Стефан Янев също ще влезе в парламента. ИТН също дава заявки. Малко ще се разместят местата, но няма да има голяма промяна", коментира още Теодора Стефанова.

Според нея референдумът за президентска република няма да успее. По думите й в следващото НС всички политици ще седнат на една маса и ще започнат да си говорят, без поставяне на червени линии. 

Относно бъдещето на БСП, гадателката на Берлускони обясни, че млади хора ще поемат партията и тя ще тръгне в друга посока.

"Не на тези, а на следващите избори ще има много нови имена, които не са участвали и не са били лидери. Следващият вот ще е през 2024 г.", допълни още Стефанова. По думите й е възможно Румен Радев да направи политически проект. 

Според нея страната ни ще влезе в Шенген и еврозоната.

Тагнато в: ГЕРБ , гадателка

Последни новини

Общо гласували: 8

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
7 гласували / 87.5%
Не
1 гласували / 12.5%
Все още не съм решил/а
0 гласували / 0%