НИКОЛАЙ ДЕНКОВ: ГЕРБ-СДС КАЗАХА, ЧЕ ЩЕ ПРИЕМАТ КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, НО ВЧЕРА В ПРАВНАТА КОМИСИЯ БЯХА ОСАКАТЕНИ ЧАСТ ОТ ТЕКСТОВЕТЕ

Автор: 5 GmediA 09:27, 26 май 2023

“Виждаме опити от всякакви страни да се блокира правителството. Разделението е голямо, залогът е голям”. Това заяви акад. Николай Денков, предаде БГНЕС.

“Нека да видим какво ще каже днес Радостин Василев. Доколкото знам се е похвалил, че има с него институции и хора от криминалния контингент, които това ги интересува. Ще се опитам доколкото можем спокойно да минем през тези препятствия. Мисля, че и госпожа Габриел има желание да се види краен резултат”, заяви още акад. Денков.

Той засегна и гласуванията в правна комисия от вчера. “ГЕРБ -СДС казаха, че ще приемат Крумовите закони, но вчера в правна комисия бяха осакатени част от текстовете. Много е важно да видим как ще се развие тази част. Ако започнем да подменяме текстовете, почваме да гласуваме закони, които няма да постигнат истинска съдбена реформа, то аз не знам дали бих искал да продължаваме в тази посока. Това е много по-важно, отколкото министерските постове”, обясни още Денков. 

Аз не искам да съм лице, зад което ще направим подмяна на промени. Затова е важно законодателната програма да върви по начина, по който беше планирана, допълни той.

Тагнато в: Николай Денков

Последни новини

Общо гласували: 58

Анкета

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ДОГОВОРКАТА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО МЕЖДУ ПП-ДБ И ГЕРБ-СДС?
Категорично не
51 гласували / 87.93%
Да
7 гласували / 12.07%
Не ме интересува
0 гласували / 0%