БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЗАПИСИТЕ НА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ: ТОВА Е НЕЧИСТОПЛЪТНО. ЦЕЛТА Е ДА НЕ СЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО

Автор: 5 GmediA 09:35, 26 май 2023

"То човек да няма телефон на днешно време, превърнахме се в държава на записите. Понеже мен ме записваха по тоалетни, по спални, къде ли не. Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се прави. На мен специално няма да ми повлияят тези записи относно съставянето на правителство”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти днес във връзка със записите, които се очаква да представи Радостин Василев.

“Целта е да не се направи правителство. Това обслужва много интересни, които не искат държавата да се стабилизира”, заяви Борисов и коментира, че на място на Петков няма да коментира. “Това е нечистоплътно, това са нерегламентирани записи. Вместо да си говорим за бюджет, реформи, ние си говорим как някой някого записал. Службите са много широко понятие и Кирил Петков би трябвало да го знае”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Относно разпитите му по повод случая "Барселонагейт" Бойко Борисов уточни, че те не го притесняват, а единствено времето, в което се случват. “Можеше да са след една седмица, преди една седмица, нищо нямаше да се промени, те избраха да се направят във времето, в което се прави правителство, това ме притеснява”, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов заяви, че не знае как ПП-ДБ ще говорят за съдебна реформа, ако се отиде на избори.

„Защото на втория разпит ме попитаха, защо сме поискали оставката на Иван Гешев. Аз само попитах Румен Радев разпитваха ли го, Асен Василев, Надежда Йорданова, Атанас Атанасов, Христо Иванов… Само от ГЕРБ искаме реформа“, категоричен е Борисов.
„Видяхте как хората престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета, защото това беше същия монтаж. Целта беше да ме омаскарят и да се срине държавата. Сега две години по-късно всички виждат какво се случва“, добави той. /БГНЕС

Тагнато в: Бойко Борисов

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
3 гласували / 60%
На българското Черноморие
1 гласували / 20%
На планина
1 гласували / 20%