СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: БОЙКО БОРИСОВ ДА СЕ ВЪРНЕ НА МАСАТА НА ПРЕГОВОРИТЕ С ДПС, БСП И И ИТН, А НА "ЧАТАЛДЖА" ДА СИ БЛЪСКАТ ГЛАВИТЕ В СТЕНАТА, ЧЕ ДОПУСНАХА РУДИ ГЕЛА ДА ГИ ШАНТАЖИРА 

Автор: Соня Колтуклиева 09:50, 26 май 2023
Източник: 5GMedia
В понеделник, 22 май, с Недялко Недялков изкарахме часове наред в тясното пространство между 4-те асансьора, пред офиса на ГЕРБ. Затворени врати. Безмълвие. Стана ми лошо, седнах на пода, получих алергична реакция, още пия ксизал.
 
Ние с Недялко имаме медии, за нас работят репортери. Но не се поколебахме ние да стоим пред залостените врати - защото така се прави журналистика на живия живот - на истинския, не на виртуалния; ние не крадем сюжети от Гугъл и преживявания от Интернет - съпреживяваме с хората, пред тях и заради тях. Едни ни се възхищават, други ни подиграват. Протестъри и ГЕРБери направили мемета с мен, иронизират ме.
И какво?! Действителността час-по-час доказва колко съм била права.
 
В понеделник, 22 май, с Недялко Недялков искахме да поговорим с Бойко Борисов: да чуем неговите аргументи за съглашателството с ПП-ДБ, можеше пък да ни убеди! Той е въздействащ мъж, особено, когато е напълно искрен. Можеше да противопостави силни мотиви за “уйдурмата” срещу нашите разкрития за “парапета” и договора с ББР на Лена, за сделките на Кирил и Асен за газа, за Джемкорп, за фактурите на Газпром, показани от Делян Добрев; за ареста пред внуците и бременната му дъщеря; за колосалните кредити, за дефицита, за убийствената инфлация …
 
Днес, в 11:00 часа, Радостин Василев щял да пусне 4-минутно промо на 10-часови записи на разговори, които е подслушвал и записвал, докато е общувал с Кирил Петков и компания. Снощи председателят на “Продължаваме промяната”, пребледнял и разтреперан обяви, че Радостин Василев е психически и емоционално нестабилен, президентът и службите са го използвали (?!). Това е скандал, толкова потресаващ, колкото и скандала Иван Гешев-Борислав Сарафов-Йордан Стоев.
 
Обяснявам от една година за лъжите, манипулациите, вългарното и бруталното отношение на епилирания женомразец Руди Гела, заобиколен от татуирани мъже с вид на мутри, срещу мен, Илияна Раева, Ива Митева, Весела Лечева, Екатерина Дафовска, Десислава Атанасова, Дани Каназирева, Николина Ангелкова; публикувах открито писмо до главния прокурор за признанията му, че е правил незаконни записи. Радостин Василев получи обвинение от СГП и вече няма депутатски имунитет, заради заплахите срещу Христинка Иванова, народна представителка от ИТН, която принуждава да напусне Народното събрание на 13 юни 2022 година.
 
По негов донос беше арестуван журналиста Цветан Фиков; до Бойко Рашков беше изпратил жалба и вопъл за помощ на службите срещу медиите, които не го харесват; беше използвал врачанската психоложка Ралица Младенова да му служи за шпионка в ресторант “101”, където беше връхлетял по мутренски.
 
Направи компаньоните си Венци лихваря и Сашо прахосмукачката шефове на държавни спортни дружества с обороти за стотици милиони; назначи на държавна работа мъжа на партийната си шефка Виктория Василева; даде 500 000 лева на продавачка в мол от програмата за младежки дейности на министерството на спорта; министър Весела Лечева предостави на прокуратурата договора за 1 800 000 лева за ненужен софтуер на НСБ; договора за 2 000 000 лева за реклама в метрото; аз показах договора за канторите на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев, с който си капарира водаческо място в ПП, след като напусна ИТН. Преди една година публикувах чат на ИТН, Радостин Василев пише: “При тест за наркотици в МС, 5,6 изгарят”.
 
Когато питах Кирил Петков за всичко това: той - какво? - мълчи. Сега нека да пищѝ!
 
Бойко Борисов, притиснат от обстоятелствата и от ненадейно разгорялата се война (защо, кой я предизвика и подклажда?) с Иван Гешев - потърси убежище в коалиция с ПП-ДБ.
 
ГЕРБерите се разстроиха и разколебаха, посърнаха и разгневиха.
 
Добре, той може и да успее да си върне електората. Бойко Борисов е универсален Сървайвър. Бил е в много по-тежка драма през 2013 година, пък после управлява с 2 кабинета; устоя и на юмрука на президента Радев, и на протестите с развалената риба - впрочем, Кирил и Руди Гела си показаха селфитата от “жълтите павета”.
 
Та, искахме да поговорим с Бойко Борисов за това. За разкритията на депутата от ИТН и ПП Георги Георгиев, че в дома на Радостин Василев, на 10 юни 2022 година, отцепниците от ИТН са искали от Кирил Петков по 500 000 евро на глава, за да подкрепят кабинета срещу вота на недоверие на ГЕРБ-СДС.
 
С кого ще реди правителство Мария Габриел? С тези ли? Шарлатанията прерастна в шизофрения!
 
Бойко Борисов да се върне на масата на преговорите с ДПС, БСП и ИТН в парламента. А на “Чаталджа” да си блъскат главите в стената, че допуснаха Руди Гела да ги шантажира - веднъж предател, завинаги предател.
 
А, бе, аз казвах ли ви?! 😆😂✌️✊🇧🇬
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук
 
 

Тагнато в: Бойко Борисов

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
3 гласували / 60%
На българското Черноморие
1 гласували / 20%
На планина
1 гласували / 20%