БОЙКО БОРИСОВ ОТРИЧА ГЕРБ ДА ПРЕДЛАГАТ ЕКСПЕРТИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО С ВТОРИЯ МАНДАТ

Автор: 5 GmediA 10:47, 1 юни 2023
Източник: БГНЕС

"Още преди изборите казах, че единственото добро е експертно, широко правителство, ако не стане между първите две партии. Мария Габриел и Денков водят преговори, мисля, че са много близко до взимане на решения. Но все пак докато всичко не е договорено, нищо не е договорено", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

"Не", отсече Борисов, попитан дали партията му е предложила експерти за министри. „Партията на ПП искат сами да си носят отговорност с политически лица, ние с ДБ отговаряме на техните искания. Ако има одобрени експерти от по-широк спектър и те ги приемат, това е тяхно право. Нека всички да предложат експерти”, каза още Борисов.

"Много е тежко бремето, предстоят тежки решения. Не може да тежи на плещите на една партия, те имат високо самочувствие", заяви той.

На въпрос за разпитите на бившия модел Ивайла Бакалова за аферата "Барселонагей", той заяви: "Аз не я познавам тази жена. Никъде по никакъв начин не съм срещал с нея. Оставате ме - от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура. Стана модерно да се говори така след съдебната реформа", коментира лидерът на ГЕРБ. "Как може да знае нещо за мен, след като познава, поне футбол да сме играли", пошегува се накрая Борисов.

Тагнато в: Бойко Борисов

Последни новини

Общо гласували: 41

Анкета

КОЙ ОТ КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА СТОЛИЦАТА?
Антон Хекимян
25 гласували / 60.98%
Ваня Григорова
7 гласували / 17.07%
Радостин Василев
7 гласували / 17.07%