ВАСИЛ БОЖКОВ СЕ ПОКАЗА ОТ ЛУКСОЗНИЯ СИ ДОМ В ТИЙШЪРТКА С МНОГОЗНАЧИТЕЛЕН НАДПИС: NO MATTER RIGHT OR WRONG

Автор: 5 GmediA 15:42, 6 септември 2023
Васил Божков се показа във Фейсбук от луксозния си дом, след 12 дни в ареста на “Г.М.Димитров” и след 3 години и половина емиграция в Дубай. 
Свеж, с пура, докаран в тийшъртка с многозначителен надпис: It doesn’t matter right or wrong - няма значение правилно или погрешно.
Дали пък това не е многозначителен коментар на въпроса: сбърка или не като се прибра в България - все едно. So what next?
Тийшъртката - 100% висококачествен памук - е на култовата френска модна къща Jeanne Lanvin SA. Стара колекция, продавала се е по 500 евро, сега може да се намери в eBay за 70 долара.
LANVIN Flagship store се намира на най-известната модна улица в Париж - Rue du Fabourg Saint-Honore 15. Казват, че наблизо е любимият апартамент на втората съпруга на Васил Божков - Елена Динева, негова вярна спътница от четвърт век насам, след като Черепа си взе Ели от Мултигруп.
Според адвоката на богатата дама Людмил Рангелов, от КПКОНПИ поискали да конфискуват жилището, но французите им отговорили присмехулно: “няма как да стане”.
Елена Динева преседя 8 месеца в ареста, поискаха й 1 500 000 лева гаранция, тя отказа да ги плати, прокуратурата затвори очи и съдът я освободѝ. Подсъдима е по дело за ОПГ, заедно с още 10 души.
Васил Божков също отказа гаранцията от 1 500 000 по делото за пране на пари и трафик на културни ценности. От Албания и Гърция си били познали крадени експонати в неговата колекция от антики.
Голяма каша стана с мерките за неотклонение на Черепа, които бяха общо 3, но едната - за задържане под стража по делото за убийства, изнасилвания, рекет - беше оттеглена като ненужна, поради домашния арест.
… Не знам как изглежда красивата сграда на “Московска”43 отвътре. Обаче, Мая Манолова знае.
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук 
 

Последни новини

Общо гласували: 7

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
7 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Все още не съм решил/а
0 гласували / 0%