СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПП ГУЗНО И ГРОЗНО МЪЛЧИ ЗА РОЛЯТА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ В "СГЛОБКАТА"

Автор: 5 GmediA 10:10, 10 септември 2023
Източник: Нова ТВ

В протяжно и досадно интервю по Нова телевизия, водещата Марина Цекова пита Николай Денков дали е разговарял с Кирил Петков за ролята на “навигатор” на Алексей Петров във формирането на некоалицията? Министър-председателят отговаря: не знам, не ме интересува, не сме говорили за това.

ПИК първи осветли ролята на Алексей Петров в съставянето на “сглобката”. Бойко Борисов я потвърди. Написах, че бизнесменът е дал 100 000 лева за първата президентска кампания на Румен Радев, самият Алексей Петров е споделил това.

Мълчание. Гузно и грозно. Подозрително и скандално.

В Партийния дом, на 7 септември, попитах Костадин Бачийски, коалиционен партньор на ПП, депутат от ППДБ, кандидат за кмет на Бургас,  за тази прословута роля на Алексей Петров, близък приятел на Петко Петков, в политически живот на страната … отговори ми: не знам, не съм питал Кирил. Инак, носи два телефона, ама не е изпратил един смс да научи. 

Зададох същия въпрос на Мартин Димитров, бивш лидер на СДС, депутат от ДБ … запъна се, очилата му се изпотиха от зор, отнякъде изникна вярното куче Найо Тицин и го спасѝ, вкарвайки го в асансьора … това беше показано в директното излъчване по ПИК тв.

Застреляният в ЮАР наркотрафикант Красимир Каменов-Къро наричаше ПП “наш’те”, в СРС-та, разпостранени от прокуратурата на 16 март. Алексей Петров наричаше ПП “наш’те”. Васил Божков вика: аз организирах протестите през лятото на 2020 година. Румен Спецов на Асен Василев, съпредседател на ПП, изпра данъчно Делян Пеевски и Васил Божков. Кандидат-кмет на ППДБ за столицата е Васил Терзиев, който има най-голямата концентрация на ДС в българска фамилия.

За какво става въпрос в тази държава?!

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
3 гласували / 60%
На българското Черноморие
1 гласували / 20%
На планина
1 гласували / 20%