20 ХИЛЯДИ БАКШИШ – ТОВА Е СТАНДАРТЪТ НА РОНАЛДО

Автор: 5 GmediA 17:47, 27 юни 2019

Футболната звезда Кристиано Роналдо си даде почивка преди началото на подготовката за новия сезон. Той прекара няколко дни със семейството си на яхта, а преди това и в луксозен хотел в Южна Гърция. Португалецът е останал очарован от престоя си в южната ни съседка.

Именно поради тази причина футболистът на италианския шампион  оставил зашеметяващите 20 000 евро бакшиш на служителите в хотела. Спортната звезда е останал изключително доволен от факта, че те са успели да спрат всички набези на местните папараци и той и компанията му са останали необезпокоявани през цялото време.

И наистина в медиите не се появи нито една снимка от семейната почивка на Роналдо, с изключение на споделените от самия него фотоси. Кристиано не е жалил никакви средства в южната ни съседка, за да може да подсигури максимално комфорта на приятелката и децата му, като е заплащал по осем хиляди евро на вечер в Роян Вила Метони, една от най-луксозните вили в гръцкото градче Коста Наварино. Къщата е разположена на 630 квадратни метра с гледка към морето и има всичко нужно за прекрасна ваканция. Същевременно Роналдо се радва на голям фитнес, спа-процедури и мултимедийна стая. Терасата му била с прекрасна гледка към Йонийско море и частния басейн.

От няколко дена пък Кристиано се е преместил с антуража си на френската Ривиера, където ще завърши ваканцията му преди предсезонната подготовка с Ювентус.

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%