СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ЩЕ ЗАВЕДА НАСРЕЩЕН ИСК СРЕЩУ РУДИ ГЕЛА, ЗАРАДИ ВСИЧКИ ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ, БРУТАЛНИ ОБИДИ, ГАДНИ РУГАТНИ, КОИТО ИЗБЪЛВА СРЕЩУ МЕН 

Автор: Соня Колтуклиева 09:24, 27 септември 2023

Светослав Чалъков ми написа: “Добро утро 🙂
Тази сутрин Радостин Василев беше гост в "Денят започва" по Канал1. На въпрос относно финансирането на кампанията си, отговори следното:
- Кампанията ми ще я финансира Соня Колтуклиева. Завеждам дело срещу нея за 100 000 лева за клевета...”

Хайде да видя какво ще направи Руди Гела! Аз пък ще му заведа̀ насрещен иск, заради всичките откровени лъжѝ, брутални обиди, гадни ругатнѝ, които избълва публично срещу мен през септември 2022 година, за опита за изнудване със запис на телефонен разговор, който е направил тайно и незаконно, тъй както е записал и заседанието на НС на ПП.

Понеже Радостин Василев се кандидатира за кмет на София в отчаян опит да заличи огромните репутационни щети, които сам си причинѝ, пак се опитва да се качи на моя гръб, за да си направи реклама, туй по всичко личѝ.
Ама, че смехории!  

Значи, оттук-нататък, като го питат кой ще финансира кампанията му - така ще отговаря, за да прикрие истината: кой му дава парите за шоуто: “Руди Гела кмет на София!”
Спортният адвокат трябва да знае, че делата за клевета се точат с години. Така че, аз няма как да бъда прикритие за въпроса кой финансира неговата предизборна кампания сега, през септември-октомври 2023 година.
Кой?
Кой?
Кой?

П.П. На 7 ноември е второто заседание по наказателното дело срещу Радостин Василев за “принуда”, по член 143 от НК, който предвижда наказание до 6 години затвор. Христинка Иванова го съди в граждански иск за 10 000 лева. КПКОНПИ разследва твърденията на очевидеца Георги Георгиев, че в дома на Радостин Василев, през юни 2022 година, са искани от Кирил Петков по 500 000 евро на отцепник от ИТН.ь

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 2

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома, със семейството и приятели
2 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
Планираме ваканция в България
0 гласували / 0%