СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ВОДЕЩИТЕ НА БНТ ХРИСТИНА ХРИСТОВА И СИМЕОН ИВАНОВ ПРОПИЛЯХА 20 МИНУТИ ЕФИРНО ВРЕМЕ ЗА ВЪПРОСИ ПО "ЛЕКСИКОН НА ГИМНАЗИСТА"

Автор: Соня Колтуклиева 10:45, 28 септември 2023

БНТ, интервю с Антон Хекимян. “Вие кога решихте, че журналистиката не Ви е достатъчна и искате да станете политик? Как и кога съобщихте на колегите си в БТВ за напускането си?

Пита и пита Христина Христова…

А ти кога реши да се разведеш, Христина? Защо? На кого каза най-напред?

Нима всеки не е свободен да взима лични решения без да дължи обяснения на останалите. Как Антон Хекимян е взел решението да се кандидатира за кмет - не ни интересува. Как Антон Хекимян анализира проблемите на столицата и как си представя да ги реши - с право ни интересува.

20 минути пропиляно ефирно време за въпроси по “лексикон на гимназиста”: кой на кого се е обадил, колко време е обмислял решението си Антон Хекимян, в ръцете на Бойко Борисов ли е било решението за избора, какви са отношенията му с Бойко Борисов, защо го е избрал в “последния момент”, той ли е “златната резерва”, ще бъде ли употребен …

Един кандидат-кмет трябва да бъде питан какви са идеите му за града. Аз поне мисля така.

Двамата водещи на БНТ - Христина Христова и Симеон Иванов - имат много проблеми в комуникацията с публиката. Най-големият: не съзнават, че са журналисти от единствената обществена телевизия.

П.П.: Хахах, няма как да надговорят Антон Хекимян. Колкото и лошо да гледа Христина.

Соня Колтуклиева

Тагнато в: Антон Хекимян

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 2

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома, със семейството и приятели
2 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
Планираме ваканция в България
0 гласували / 0%