КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ НА ТРЪН ОТ ИТН СИГНАЛИЗИРА ОРГАНИТЕ НА РЕДА ЗА ПОДГОТВЕН ИЗБОРЕН ТУРИЗЪМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА 

Автор: 5 GmediA 12:39, 25 октомври 2023

Мартин Томов, кандидат за кмет на Трън от ПП „Има такъв народ“ сигнализира органите на реда за подготвен изборен туризъм на територията на община Трън:

Публикуваме писмото му, което той изпрати до редакцията на 5GMedia, без редакторска намеса:

Уважаеми представители на местната власт,

Уважаеми представители на ОД на МВР в Перник,

Уважаеми медии,  

Обръщаме се към вас с тревога и молба да разпространите информация за подготвен изборен туризъм на територията на община Трън.

По официални данни, които ние получихме, в последната година новорегистрираните гласоподаватели в община Трън са се увеличили драстично.

Този процес, който не е инспириран, нито контролиран от мен, долуподписания кандидат за кмет на община Трън, сериозно ме тревожи, тъй като носи всички белези на умишлено подготвено „заселване“ на пълнолетни граждани от други части на страната с цел да изкриви волята на местните избиратели. Сигнализирам МВР-Перник и Областният управител на област  Перник  за целта.

По неофициална информация, която постъпи при нас, е, че има десетки хора, регистрирани на адреси, в които няма дори електроснабдяване!

Но тъй като тя към момента се квалифицира като слух, настоятелно ви молим да поискате нарочна пресконференция с директора на ОДМВР – Перник, на която той да оповести официално резултатите от извършената по адреси проверка.

Смятаме, че в интерес на обществото е да знае, какъв е реалния изборен процес на територията на община Трън и какво ни предстои – дали честни избори или предварително подготвени в полза на определен кандидат резултати. А също така, дали нашето явяване на тези избори изобщо има смисъл и дали изборите вече не са предрешени?

С уважение и надежда за публичност и прозрачност на изборния процес,

Мартин  Петров Томов – кандидат за кмет от ПП „Има такъв народ“.

Тагнато в: Мартин Томов , Трън

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 1

Анкета

ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ИЗБОРИ 2 В 1 ПРЕЗ ЮНИ?
Да
1 гласували / 100%
Не
0 гласували / 0%
Не ме интересува
0 гласували / 0%