ДИМИТЪР НИКОЛОВ ОСТАВА КМЕТ НА БУРГАС И ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ 

Автор: 5 GmediA 09:01, 30 октомври 2023
Източник: Искра.бг

Димитър Николов остава кмет на Бургас през следващите 4 години. Според него, ниската избирателна активност се дължи на ниската избирателна активност. Това е и причина за спиране и замразямване на много проекти в морския град.

Първите чували с бюлетини започнаха да пристигат в ОИК-Бургас около 21:00 часа. Общо 339 са секциите, които трябва да предадат изборните си книжа. Към момента са обработени 99% от протоколите. Около 1:00 часа снощи беше се образувала опашка от автобуси с председатели на СИК-ове. В залата имаше и стотици членове, които чакаха да предадат своите изборни книжа.

"Нямаше забавяне при предаването на протоколите. Ние обработваме 339 секции. Въпреки, че в късен час започнаха да пристигат, към 4:30 часа бяхме обработили почти всички секции. До час ще приключим с обработката на протоколите и ще има окончателни резултати", обясни Фани Семерджиева, председател на ОИК-Бургас.

По думите на Димитър Николов, ГЕРБ си потвърждава стабилното присъствие в регионите:

"Смисълът на местната власт е да си близо до хората. Невъзможно е да реша всички проблеми на града за кратко време. Но те виждат старанието, волята и смелостта, която влагам в решаването на задачите".

Тагнато в: Димитър Николов

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%