ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ: СЕГА ОСТАВА ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ ОСВЕН ДА ПЕЧЕЛИМ ИЗБОРИ, МОЖЕМ И ДА УПРАВЛЯВАМЕ ДОСТОЙНО И ПРОЗРАЧНО 

Автор: 5 GmediA 13:22, 6 ноември 2023
Източник: Кадър бТВ

„Искам да отправя големи благодарности към всеки един човек, който ми гласува доверие. Към всеки един човек, който излезе – и преди седмица, и вчера, за да подкрепи идеята за промяна в нашия град. Промяна на начина, по който се управлява. Благодаря на щаба и на хората, които месеци наред работиха, за да успеем да направим една позитивна кампания, да бъдем четири месеца на терен и да запознаем хората с нашите идеи и как могат да се реализират”. Това каза на брифинг избраният за кмет на София от "ПП-ДБ (Спаси София)“ Васил Терзиев.

Той припомни част от обещанията, които партията е давала назад във времето. „Изпълнихме обещанието си и спечелихме кметското място в София. Обещахме да получим убедително представителство и сред районните кметове и го изпълнихме. Имаме 19 кметове на райони в София. Казахме, че ще се борим за стабилно представителство и в Общинския съвет. Дори с всички активни мероприятия срещу нас, броят на общинските ни съветници е колкото този на втория и третия взети заедно. Трите неща, които обещахме ги постигнахме. Сега предстои по-трудното нещо - да докажем, че освен да печелим избори, можем и да управляваме достойно и прозрачно”, подчерта Терзиев.

"Без малки хора и хора втора ръка. Вярваме в хората с големи мечти. София да бъде градът на хората с големи мечти и градът да им дава възможност да ги реализират, тове е за което ние ще се борим. Има много работа, няма да ни е лесно. Ще се водим от няколко принципа - публичният интерес да бъде над всичко, да въвличаме гражданите и бизнеса в решенията, да има активна комуникация с по-голяма честота, за да всеки гражданин знае какво се случва", уточни новият кмет на София.

"Промяната е бавна, но от днес е необратим процес. Няма кмет, който да разчита от днес нататък на феодална зависимост. Няма кътче в България, което оттук нататък да бъде гарантирано. Благодаря на целия отбор", заяви Кирил Петков, съпредседател на "Продължаваме промяната".

Кирил Петков благодари на момиче от щаба на ПП-ДБ, прието в болница от изтощение.

"Случи се политическо земетресение в България. След 18 години столицата ще се управлява по нов, прозрачен, честен, мотивиран и амбициозен начин. Това е разгромна победа над досегашния модел. Гражданите на София възложиха на нашето обединение огромната отговорност да променим София през следващите 4 години. Нямаме намерение да делим София", заяви Борис Бонев от "Спаси София".

Тагнато в: Васил Терзиев

Последни новини

Най - популярни

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%