ФЕЙСБУК: ИЗВРАТЕНО! САТАНИНСКО! ТЕЗИ ХОРА СА ЗА ПСИХОДИСПАНСЕР! НОВО ПОКОЛЕНИЕ КАНИБАЛИ! ТОРТА С ЧОВЕШКИ ОСТАНКИ НА КОЛЕДНОТО ПАРТИ НА ПП-ДБ-СС

Автор: 5 GmediA 12:15, 21 декември 2023

Коледно парти на управляващата коалиция в София - ПП/ДБ/СС потресе социалните мрежи. 

А ето и коментарите във Фейсбук по повода: 

Румяна Ченалова: ТОРТИТЕ НА ДЕСНИТЕ В НАВЕЧЕРИЕТО НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
Първата торта е с надпис " За унищожителя на МОЧА".
Украсата представлява парчета от разчленените фигури на ПСА.Шоколадови глави, ръце, крака.
Втората , на която е изобразен ПСА / предназначен за нарязване и като торта / само пожелава весели празници.За тях.
Ядат ги. С истерично удоволствие.
Със садистичен кеф. Ново поколение канибали - демократи либерали озверели за кръв.
Колебая се в определението на сбирщнината - психопати ли са или са на субстанции с халюциногенен ефект.
Със сигурност са потомци на тези, които в средновековието са горили учени, а после хора в концентрационните лагери.
Не е нужно да си психиатър, за да направиш оценка.
Вчера прави в сградата на НС бурно аплодираха осакатената от самите тях Конституция.
Тези хора ни управляват !
Радостта им не е радост, а тържествуващо озлобление.
Поведение на палачи.
Сърца на убийци.
Отвратена съм!
И няма да бъда смирена.
 
Недялко Недялков: Ето това е коледната торта от купона на ДБ. Според както се е похвалил активистът Теодор Михайлов. Покрита е с нарязаните фигури от Паметника. Включително и с разлеченото българско семейство - майката, бащата, детето. Близки ме молят да се смиря преди Коледа, но как да стане... Как да се смиря пред демоните на злото и анихилацията? Които на всичко отгоре се гаврят с нас и сантимента ни и ритуално "изяждат" историята и светлия спомен на милиони българи за нея. Не, прошка не бива да има. Бойкикев, майка ти ще ти прости ли? Извратеняци! "Прошка" значи да им отстъпим завинаги отечеството и паметта.

Николинка Колева: Щом това си пожелават, това ще им се случи. Кенет Мъртъв държи резачката на стенд бай. В момента, в който изпълнят и последните си задачки и ще им резне главиците... Ако не го изпреварим.

Костадин Костадинов, "Възраждане": Вижте тази снимка. Това е тортата от новогодишното тържество на ППДБ снощи. Само аз ли виждам нещо сатанинско и античовешко в това нещо? Или греша?

Явор Дачков: Коледното парти на софийската власт - "Промяната", ДБ и "Спаси София". Тези хора управляват, вместо да са в психодиспансер. Извратено положение.

Иво Ивов: Психясали. КОЙ с флекс, кой с нож, кой главен прокурор(зам мин при) Костов разфасова ямболска адвокатка със сатър. Виж, на последния закона му го позволява. България-по пътя на украйна, защото малък % психо десни докапаха властта.

Стефания Дилова: Това са тортите от банкета на ППДБ. Дъното на вкусът, естетиката..на всичко.. Торта с части от нарязаният паметник и с надпис "за унищожителя на моча". Толкова грозно във всеки един смисъл на думата нещо, че са ми малко думите. "Красотата ще спаси света" - каза Достоевски.. Горките те. Тези "колеги", които са ги сътворили просто би трябвало сами да си отрежат ръцете.

Диана Тонова: От коментари във фейсбук разбрах, че на връх Коледа, българските "демократи" от ПП/ДБ празнуват варварския си акт по разчленяване на историческата памет с торта-трофей на дивашката им същност с надпис "За унищожителите на МОЧА" . Колко трябва да си извратен, за да се тъпчеш с торта, гарнирана с детски крайници? Омразата към ПСА се изроди в човеконенавистност и откровено богохулство. Болни фанатици! Историята няма да прости! Скоро ще ги изпрати в най-черния си ъгъл. Жалко за честните и почтени хора, които им повярваха!

Vjara Ivanova: Извратеняци😡
 
Joanna Borisova: Изр0ди!🤮🤮🤮

Елена Дюлгерова: Боже, тези хора наистина са много болни

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%