НОВ СЕЗОН НА "ПОД ПРИКРИТИЕ" ЩЕ ЗАРАДВА БЪЛГАРСКАТА ПУБЛИКА ПРЕЗ 2025 ГОДИНА 

Автор: 5 GmediA 12:12, 6 февруари 2024
Източник: Webcafe

Един от най-успешните български сериали - "Под прикритие" се завръща с шести сезон. Снимките започват през лятото. Очаква се БНТ да излъчи новите епизоди през 2025г.

Освен милионите зрители, които събра у нас, "Под прикритие" е излъчен на повече от 180 територии по света. Всички епизоди скоро ще бъдат достъпни и на платформата НВО.

"За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който - вярвам - е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон. Безспорно това е най-успешният сериал, продължава да се върти с успех. За първи път към него проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по НВО. Ръководството на БНТ взе решение да продължи с шести сезон именно по тези съображения - вярваме, че е успешен продукт, който може да бъде развиван и надграждан", заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

С новия сезон зрителите ще се срещнат отново с някои от добре познатите персонажи като Джаро (Михаил Билалов) и Росен Гацов - Куката (Мариян Вълев). Феновете ги очакват и срещи с нови герои и сюжетни линии.

Режисьор на продукцията е Димитър Митовски, съобщи БНТ.

"Особено се радвам че успяхме да се съберем с по-голямата част от авторите, които сме започнали заедно да правим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го правим заедно.

Освен това, наскоро, след няколкото показни убийства, някои политически лидери споменаха, че мутренските години се завръщат в България. А щом мутренските години се завръщат, значи и "Под прикритие" трябва да се завърне", убеден е режисьорът.

Тагнато в: Под прикритие

Последни новини

Общо гласували: 3

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
3 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%