ФЕЙСБУК ЗА ВОДЕЩАТА АНДРЕА БАНДА БАНДА: ПОШЛОСТТА ВЪН! БЕЗДАРИЕТО ВЪН! ВОДЕЩАТА Е ПОТРЕСАВАЩА! ПО-ГОЛЯМО ДЪНО В БЪЛГАРСКИЯ ЕФИР НЕ Е ИМАЛО

Автор: 5 GmediA 12:56, 9 февруари 2024
Новата водеща на „Вечерното шоу“ на Българската национална телевизия Андреа Банда Банда посрещна първия си гост снощи. Това беше Николаос Цитиридис. 

Андреа Банда Банда пое ролята на водеща от Георги Любенов. „Приемам това предизвикателство с ентусиазъм и професионално любопитство. Форматът, който Георги Любенов е започнал, се запазва, различното е подходът към интервютата. Имам идеи, които не са типични за българския ефир, ще вървя със своето темпо и ще експериментираме, надявам се да положа основите на нещо различно“, споделя Андреа.

А ето и коментарите в социалните мрежи по повод новата водеща: 

Соня Колтуклиева: Недялко ще каже: Ти добре ли си - да гледаш БНТ, нямаш ли си Нетфликс?! Имам. Обаче, плащам данъци, които издържат държавната телевизия, пък и съм работила 10 години в нея.
Лигльо и Лигла. Лигавят се. Говорят глупости.
Кошлуков вън!
Посредствеността вън!
Пошлостта вън!
Бездарието вън!
П.П. По наше време онези, които бяха плоски като тапети, не носеха дълбоки деколтета. А кифли без пълнеж не се допускаха до студиата. 

Лияна Панделиева: Напълно загубено време от живота ми, което посветих на най-смазващо нелепото, некадърно, самодейно и лишено от елементарен смисъл вечерно шоу на БНТ с водеща Андреа Банда Банда.

Бях длъжна да отделя това време, защото темата тръгна още преди няколко дни.

Андреа Банда Банда се представи като... "Аз съм един вид съвременният Кольо Фичето, който прави мост между поколенията в свят, в който повечето момичета искат да бъдат Николета Лозанова."

А? Върнах назад фразата, за да съм сигурна, че съм чула. Ясно. Тя е образована. Знае за Кольо Фичето!

Покани за първи гост уволнен водещ заради нула рейтинг в конкурентна телевизия и говориха толкова втрисащи глупости, че не намирам аналог - освен със самият Цитиридис, вероятно.

После с Цитиридис отидоха до празна гарафа на странно стърчаща мебел - нещо като бар, нещо като маса - и Банда Банда рече, че трябвало да има някой да забърква коктейли, но нямало да има.

И цитат на неин призив към зрителите по отношение на следващия гост:

"Значи ужасно много за мене хора начи слушайте го щото нали"

Следва представяне на оперната певица Мила Михова:
"Ся...тя е от сферата на операта... благодарение на нея ходя на опера поне веднъж в годината!"

"За мен беше абсолютна гордост и ужасно много благодаря на теб..."

Помахването накрая в стил" кралица на парад" бе...ох, бееее.

Както рече Цитиридис: "Това е. Приключванка."

Горещите поддръжници на таланта и амбицията за медийна изява на Банда Банда да заповядат.

Nadia Rangelova: Двенките със Симона Пейчева биха направили страхотен неможещ дует. Само спонсорите да говорят ,тия да кимат и субтитри за рехавата аудитория.

Х. Николай Колев: Гневът ми е насочен към ужасяващият избор на водещЪ.

Лансирането на въпросната малоумница започна от преди година в различни формати по БНТ.
Липсата на по-добра алтернатива, обаче, е по-страшна!
Но, това че постоянно ѝ падаше лигавничето и се виждаха бенките и гърдичките се е харесало на отговорните чичаци.
Това е важно от гледна точка на въпроса към Цикликиридис:
- Ти с кого спа, за да станеш водещ?
Тук се хвърли бомбата, че виден журналист е спал с "някого", за да стане кандидат кмет...
Тук малко се озадачих, защото отявлените секс шампиони и любители на задни дворове са съсредоточени в ПП. Пък и традиционалистите от ДПС не излъчиха кметска кандидатура, но пък нали стана ясно, че кадруват силно в ППДБ 😉
 
Анна Стевановска: Водещата е потресаваща... Слава богу, че гостите имат интервюта и при по читави водещи и можеш да си изградиш представа за тях и то адекватна... Това предаване с тази водеща си отива скоро, никой мислещ човек не би си го причинил втори път...
 
Яна Петрова: По-голямо дъно от това в българския ефир не е имало.
Тежък говорен дефект.
Нищо не се разбира, звуци, съскане, срички, тук там думи,но пълни изречения няма, завършена мисъл изобщо.
Нито аутокюто помогна, нито листовете, които размята през цялото време.
 
Христо Найденов: Първо, потрес от името. Сори, сигурно е мислено като интересно, ама според мен е недомислено. После потрес и от самата госпожица, чак ми е неудобно да я гледам - нито чар, нито грация, нито е истински забавна, каквато очевидно се надява да е. А постоянното чупене на пръсти и повдигането на бюстието или както там се казва!... Девойче, ами ако ще го подръпваш през цялото време нагоре, що не си облякла нещо друго!?...
 
Nikolay Stamatov: Не знам кой реши, че това недоразумение Андреа - "инфлуенсърка" с огромно самочувствие и никакво интелектуално покритие може да води това предаване. Гостите също бяха потресаващи. Явно за съжаление това е нивото на масовия потребител. Няма да гледам шоуто, докато не се появи нормален водещ.

Последни новини

Общо гласували: 4

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
4 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%