БОЙКО БОРИСОВ: ПП-ДБ ПРЪКАТ В МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО, ЧЕ СА НЯКАКВИ БОРЦИ ЗА ЧИСТОТА, НО ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ ДОСЕГА ПОКАЗВАТ ОБРАТНОТО 

Автор: 5 GmediA 11:09, 22 февруари 2024
Източник: 24 часа

"Меморандумът на ПП-ДБ е подготвен материал, върху който се водят преговори. Като попската работа е -  един поп казал: "Няма да гледате какво правя, а ще слушате какво говоря". В него пише, че кандидатури трябва да бъдат прозрачни и непартийни, експерти”, каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Гюров пратиха в БНБ - ярка политическа фигура. По кой прозрачен принцип избраха шефа на АДФИ“, продължи да пита Борисов и добави: „Къде се произнесоха неправителствените организации. Чий глас чухме?“.

„С една дума, със своите говорители, те пръскат в медийното пространство, че това са някакви борци за чистота. Всичките им действия досега показват обратното“, подчерта Борисов.

"Станислав Тодоров за КЕВР, депутат от ПП - ярка политическа фигура, Петър Петров - за зам.-шеф на ДАНС. Петков се опитваше да ме убеди за това назначение. Това ли са непартийни, прозрачни фигури? Гюров в БНБ - отново политическа фигура... Андрей Цеков - ярка политическа фигура за министър на МРРБ, Асен Василев, който е лидер на ПП и ярка политическа фигура. Искате ли да ги карам под ред? Шефът на АДФИ как беше избран? НПО се произнесоха, но чухме ли ги? Шефът на митниците защо беше сменен? Ние доведохме българския еврокомисар за министър, те доведоха ярки политически фигури за министри и за премиер. Нито един от тези принципи за прозрачност и независимост не е спазен", коментира той. 

"Водим преговори всеки ден, но съм разочарован от ПП–ДБ, защото провалят строежа на ядрената централа на "Уестингхаус". Гласуваха против", завърши Борисов

Тагнато в: Бойко Борисов

Последни новини

Общо гласували: 4

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
4 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%