СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕЦАКАНА ОСТАНА КЛЕТАТА РАЛИЦА! ПЕЧАЛНА ИСТОРИЯ, ПЪЛНА ПАРОДИЯ ЗАНИМАВА СЪДИИТЕ В РАЙОННИЯ СЪД НА СОФИЯ!

Автор: Соня Колтуклиева 09:01, 23 февруари 2024
Днес, Софийският районен съд, е отложил за 13 март гледането на делото, което започна преди година и половина срещу мене, една объркана стара мома от Враца, на име Ралица. Жал ми е за нея - беше посветила 7 години от живота си на Радостин Василев, с надеждата да се разведе с Нина Петкова и тя да стане госпожа Василева. Е, Нина се раздели с Радостин, получи официален развод и се омъжи за Георги Хаджиев, даже му роди син.
А пък Радостин се венча за Мирела, очарователна и ведра красавица от Велико Търново, която беше бременна и навярно вече е родила, да е жива и здрава. Докато е разигравал Ралица, той като министър назначи Мирела на високоплатена работа в Българския спортен тотализатор, с изпълнителен директор Александър Тодоров, който в последствие им стана кум.
Турски сериал …
В разгара на нашата публична война, Радостин набута Ралица в беля - да ме съди, защото била видяла някъде във Фейсбук да я описвам като “неуспяла фолкаджийка”. Е, би било лъжа, ако я сравнявах с монахиня.
През декември 2022 година, съдийката от СРС Боряна Венциславова Петрова блокира всичките ми сметки, докато бях в Париж, и досега все още стоят блокирани 5 000 лева. Адвокат на Ралица Младенова е Елена Фичерова - тази, която изхвърча като началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков, защото я изобличиха във връзки с Васил Божков-Черепа.
Написала съм стотици критични публикации и разследващи материали. Никой досега не ме е съдил за лъжа или клевета. Аз осъдих Маргарита Михнева. Обаче, в каква дивотия ме забърка тая клета Ралица, изоставена от Радостин, на 39 години, без семейство и деца. Дано Бог я пожали и да й даде по-добра съдба.
С Радостин прекратихме отдавна войната, даже той ме хвали от парламентарната трибуна и по телевизиите ме нарича любимата му журналистка. Прецакана остана клетата Ралица, подвизаващ се като психоложка някаква.
Ето това е българската съдебна система! Каква реформа, какви 5 лева. Вижте с какво се занимават съдиите в районния съд на София! Печална история, пълна пародия.  
На снимките:
1. Ралица Младенова
2.Сватбата на Радостин с Мирела
 
Соня Колтуклиева, Фейсбук 

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%