ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ: ЗАБРАНЯВАМ НА ПОРТНИХ ДА СЕ МЕСИ В ГРАД ВАРНА!

Автор: 5 GmediA 12:45, 23 февруари 2024
Източник: Дарик нюз

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненадващо се появи на посещение във Варна, където съобщи сериозни промени в структурите на партията в града. Създава се общинска структура на ГЕРБ-Варна с лидер Николай Костадинов, кмет на район "Владислав Варненчик".

"Изчаках 3-4 месеца да минат след изборите. Исках да видя дали нещо добро се случва за Варна. Разговарях с доста приятели и колеги. Депутатите, както в парламента в София, така и в Брюксел, имат две гостувания в парламента, които са изключително важни. Едното е за новите ядрени мощности и второто за отхвърляне на ветото на Радев", обяви той, цитиран от ПИК.

"Портних направи много за Варна, работи добре, но допусна една грешка - влизането в междуличностни конфликти", коментира Борисов.

"Нямаше как да не го издигнем пак за кандидат тогава, защото всичко добро направено щяхме да го дадем и нямаше да бъде забелязано", каза още той.

"Във Варна понеже много-много тарикати мислят, че са много важни, се случи, това, което се случи - няма "Хемус", няма мостове, няма стадион, няма нищо. Важната тема - защо ние допуснахме това да се случи", продължи лидерът на ГЕРБ.

"Забранявам на Портних да се меси във град Варна - ще се меси само в областта. С който и от двата кмета да бяхме играли във Варна, щяхме да победим, но Портних не заслужаваше това", отсече Борисов.

Последни новини

Общо гласували: 5

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
5 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%