СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: БОЙКО БОРИСОВ ПОКАЗА НА СВЕТА, ЧЕ ПП СА ИНФАНТИЛНИ АМАТЬОРИ С НЕИСТОВИ АПЕТИТИ И НУЛЕВА ПРЕДСТАВА КАК СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА 

Автор: Соня Колтуклиева 15:55, 27 март 2024
Днес по БТВ Кирил Петков се изказа, че Бойко Борисов е “средна ръка стратег” и бил направил “лоша сделка” със сглобката.
Стратегически нещата изглеждат така:
1. Бойко Борисов използва ППДБ, защото кабинетът на Мария Габриел, готов за гласуване, беше провален от Корнелия Нинова, която се отдръпна в последния момент след телефонно обаждане от Иван Гешев.
2. Всички негативи от лошото управление на сглобката се пишат на сметката на ППДБ.
3. Делян Добрев ги демаскира и освети като схемаджии и брокери на влияние, с антипутиновски лозунги и проруски услуги.
4. Бойко Борисов ги разкри като истерици и аматьори. Искаха му всичко, остави ги без нищо.
6. Бойко Борисов предизвика ППДБ да получат серия от паник-атаки - докара Кирил Петков до нервна криза, Николай Денков и Атанас Атанасов до жалки унижения, а Христо Иванов до гузно мълчание. В парламента ППДБ изпадна в тотална изолация и получи каскадно обругаване.
7. Бойко Борисов повежда партия ГЕРБ в отлична кондиция, енергизирана, че агонията приключи и скоро ПП също ще приключи.
8. Бойко Борисов показа на света, че ПП са инфантилни аматьори с неистови апетити и нулева представа как се прави политика.
Бойко Борисов не направи “лоша сделка” със сглобката. Направи толкова-колкото можа по време на ожесточената война на Иван Гешев, който искаше да го срази на всяка цена. Борисов оцеля и си възвърна силата.
В Харвард са ги научили да говорят за сделки и бизнес-модели. Обаче, така в публичния живот не става, той си има свои закони. “Бързата кучка слепи ги ражда”, е казал народът. Нито знаят как, нито имат търпение.
По-добре е да си научат урока и да се върнат там, откъдето тръгнаха да превземат държавата като пирати от Сомалия с дипломи от Америка.
Не стават. Не!  
 
Соня Колтуклиева

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%