СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА СДС МЪЛЧА-МЪЛЧА-МЪЛЧА И ХОП, ИЗВЕДНЪЖ, ИЗТРЕСЕ ПОСЛЕДНОТО НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА ДА КАЗВА

Автор: 5 GmediA 09:40, 31 март 2024

Председателят на СДС мълча-мълча-мълча и хоп, изведнъж, изтресе последното нещо, което трябва да казва. Че правителството след изборите зависело от това дали ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ щели да имат 121 народни представители.

В навечерието на предсрочните парламентарни избори Румен Христов заявява това, от което се страхува почти цялата страна - нов сериал “Ротацията”.

Какво ще се промени, ако този път се подпише коалиционно споразумение?! Не успяха през пролетта - как ще успеят през лятото?

Пак ще бъдат същите хора, които се наричаха “красивото лице на мафията” и “неможачи”, обвиняваха се, че взаимно се надлъгват и трошат бутилки по време на преговори.

Няма да сублимират разкритията на Делян Добрев за Асен Василев, разбитата енергетика, сътресенията в земеделието, здравеопазването, културата, излъганите общини, ин-хауз процедурите… скандалите в правосъдната система и хаотичните промени в Конституцията, амбициите за овладяване на службите… Какво ще бъде по-различно след 9 юни?!

Ако Румен Христов зададе тон на песента: “Развод ми дай, но после пак ме обладай!”… ще се появят и лозунги: “Гласуваш за Борисов, получаваш Бориславова”!

ГЕРБ няма никаква нужда от това. Зловредна е тази перспектива.

ГЕРБ-СДС пострада от сглобката с ПП-ДБ. Всеки намек за реинкарнация на некоалицията ще отнема проценти от рейтинга и електоралната подкрепа.

Последни новини

Общо гласували: 16

Анкета

КАК ЩЕ ПОСРЕЩНЕТЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ?
У дома със семейството
16 гласували / 100%
Ще пътувам в чужбина
0 гласували / 0%
На екскурзия в България
0 гласували / 0%