НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е НА СНИМКИТЕ С ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР КОЦЕВ

Автор: 5 GmediA 17:44, 7 април 2024
Източник: Интернет

Николина Ангелкова с официална позиция по отношение на снимките ѝ с главния секретар на МВР Живко Коцев. Тя потвърждава достовеността на кадрите.

„Във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения искам да изясня следното: Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързани с г-н Коцев. Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката“, пише тя.

„Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена“, допълва Николина Ангелкова.

Николина Ангелкова присъства на една от снимките, в които главният секретар на МВР Живко Коцев позира с подарък - скъп часовник.

"Има снимки от летище София. Те са на Димитров, Коцев и на друга обществена личност. На тях се вижда кутия с часовник, който Коцев слага на ръката си", каза преди ден съдия Тони Гетов, който остави в ареста за постоянно шефката на агенция "Митници" Петя Банкова и Стефан Димитров, който заедно с баща си Марин Димитров са обвиняеми за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда и подкупи.

След като вчера съдът остави в ареста шефката на Aгенция "Mитници" Петя Банкова и Стефан Димитров - син на бившия директор на Агенцията по рибарство и аквакултури, в публичното пространство изтекоха снимки, показващи главния секретар на МВР Живко Коцев и обвиняемия Стефан Димитров в обща компания. Снимките бяха публикувани в социалните мрежи и от разследващия журналист Слави Ангелов.

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%