СЛАВИ ТРИФОНОВ: КАТО КАКЪВ КИРИЛ ПЕТКОВ Е БИЛ В КОЛАТА НА НСО? КАТО КАКЪВ НАЙО ТИЦИН СЕ Е ВОЗИЛ В КОЛАТА? СПОРЕД ВАС ОСЪЗНАВАТ ЛИ ТРАГЕДИЯТА?

Автор: 5 GmediA 20:21, 16 май 2024
Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме промяната”, Кирил Петков, и неговият ПР, Найо Тицин, удари друга кола на входа на Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е починал, а жена му е в тежко състояние. Съболезнования на близките на починалия човек.
Тази катастрофа поражда много въпроси. И те са следните:
Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!
Втори: Днес пеша ли е ходил или е бил в кола на НСО?
Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.
Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предезвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?
Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?
Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител е уведомен, че по време на кампанията не може да ползва за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?
Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?
Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от какастрафата с безумния текст: ”Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка с такъв текст.
Девети: Според вас осъзнават ли трагедията?
Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?
Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?
Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?
Докога?
И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?
Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал.
Няма такава държава!
 
 
Слави Трифонов, Фейсбук 
Тагнато в: Слави Трифонов

Последни новини

Общо гласували: 14

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
7 гласували / 50%
На планина
4 гласували / 28.57%
На българското Черноморие
3 гласували / 21.43%