КМЕТОВЕ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И МЕСТНИ СТРУКТУРИ НА ДПС С ПИСМА В ПОДКРЕПА НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ АХМЕД ДОГАН

Автор: 5 GmediA 14:53, 6 юли 2024
Източник: Архив

Айлян Пашала, Общински съвет на ДПС – Никопол – Искаме да изразим пълната си подкрепа към Вас – Почетния председател на ДПС – д-р Ахмед Доган. Вярваме, че ще продължите да ни водите по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесете за запазването на авторитета на ДПС и България.

Алкин Неби - кмет на община Кубрат - заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия, д-р Ахмед Доган! Вярвам, че лидерът ни д-р Ахмед Доган ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!

Гюнеш Лютфи - общински съветник от община Завет -  заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган! Вярвам, че лидерът ни д-р Ахмед Доган ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!!

Ахмет Бей - Парк “Росенец” и пак беше Събота точно преди 4 години на 11.07.2020г. История да не се забравя днес може да се ПОВТОРИ АКО е НУЖНО !! В ГОТОВНОСТ СМЕ ! Дежа Вю ! 🙏🏻

Ибрахим Абдиев, Общ.Председател на ДПС Ловеч - Един е пътя  приятели - и то е пътя по който ни води, д-р Ахмед Доган.

Щилян Велинов, ДПС – Николаево - Дпс-Николаево заставаме с ясно съзнание и пълна убеденост, до единственият Лидер на нашата  Партия д-р Ахмед Доган!!!!

Зия Търнаксъзов-кмет на с. Малиново община Ловеч - Заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единствения лидер на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган!  Дължа това на всички, които убедено следват идеологията на Движението за Права и Свободи, на дядо ми - Зия Юсуфов Ахмедов и на всички жители на с. Малиново, които са ми гласували доверие!

Сезгин Кадил – младежко ДПС – Бургас – Заявяваме, че по път, начертан от г-н Ахмед Доган, може да се върви само с вдигната високо глава!

Младежко ДПС - Подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме категорично зад почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган!

Общински съвет на ДПС – Хисаря – Притеснени сме за единството и заедността на партията. Заставаме зад решенията на Почетния ни председател д-р Ахмед Доган.

Ружди Хаджен - председател на Общински съвет на ДПС-Сунгурларе и председател на Общински съвет Сунгурларе - заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган! Вярвам, че лидерът ни ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!

Сезер Севгин Шабан зам. Областен на младежко ДПС обл. Бургас и общински съветник в общ. Айтос - заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган! Вярвам, че лидерът ни ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!

Ангел Алексиев, председател на Общински съвет на ДПС-Калояново, Пловдив – Призоваваме за проява на отговорност към партията и хилядите симпатизанти на ДПС. Заявяваме, че подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме зад решенията на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Осман Узун, председател на Общински съвет на ДПС-Сопот, Пловдив – Призоваваме за проява на разум, отговорност към партията и симпатизантите на ДПС. Заявяваме, че подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме зад решенията на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Димчо Данков, председател на Общински съвет на ДПС-Марица, Пловдив - Призоваваме за проява на отговорност към партията и хилядите симпатизанти на ДПС. Заявяваме, че подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме зад решенията на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Рустем Мурад, председател на Общински съвет на ДПС-Карлово, Пловдив - Призоваваме за проява на отговорност към партията и стотиците хиляди симпатизанти на ДПС. Заявяваме, че подкрепяме единството и заедността на партията и заставаме зад решенията на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

Местен съвет на ДПС в с. Крепча, община Опака, Търговище – протокол от гласуване 7:0 в подкрепа на Доган

Юзджан Фаик Юмер председател на Общинския  съвет на ДПС в община Айтос и общински съветник - Заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган!  Вярвам, че лидерът ни ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!

Инж. Недко Кулевски, кмет на Рудозем - сигурен съм, че всичко случващо се е за по-добро, както за ДПС така и за България! Заявявам пълната си подкрепа и доверие в решенията на Лидера на ДПС  д-р Ахмед Доган.

Шинаси Сюлейман, кмет на Община Кирково, Пловдив - Убеден съм ,че всичко което се случва е за по-доброто на България и организацията ни. Заявявам открито, пълната си и безрезервна вяра в решенията на Лидера ни д-р Ахмед Доган.

ДПС – с. Корница – Апелираме за действия в спешен порядък, с оглед на създалата се неприемлива ситуация! Вярваме в непреходните ценности на Вашата мъдрост и както винаги заставаме зад Вашите позиции и решения безусловно!

Невхис Мустафа-кмет на община Дулово - Заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единствения лидер на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган!  Дължа това на баба Айше, на чичо Иван и на всеки, който  вярва в нас!

Ахмед Мехмед - кмет на община Руен - заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единственият ЛИДЕР на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган!  Вярвам, че лидерът ни ще продължи да ни води по правилния път и със своята прозорливост и далновидност ще допринесе за запазването на авторитета на ДПС и България!

Исмаил Хаджихасан, общински съветник Севлиево - заставам с ясно съзнание и пълна убеденост  до единствения лидер на НАШАТА партия д-р Ахмед Доган! Дължа това на баба Айше, на чичо Иван и на всеки, който  вярва в нас!

Ибрахим Мехмедов, представител на ДПС в Капаклъ, Текирдаг – Искам да изразя безусловната си подкрепа към Вас – Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Ние вярваме безрезервно в мъдростта Ви и заставаме единодушно зад вашите решения! Изразяваме пълната си подкрепа към Вас – единственият лидер и основател на ДПС!

ДПС с. Лъжница - Искам да изразя безусловната си подкрепа към Вас – Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Ние вярваме безрезервно в непреходните ценности и мъдростта на нашия лидер, основател и Почетен председател на ДПС д-р Ахмед Доган!

Ристем Халкоглу, общински съветник Плевен? - Здравейте приятели от създалата се ситуация в България искам да изкажа и своето мнение по казуса в която се намира ДПС. По устав народният представител е функция на областния съвет, след като областния съвет решава да застане зад създателят на нашата партия Д-р Ахмед Доган искам да попитам 1/ защо Марио Рангелов решава да застане зад идеите на г-н Пеевски   2/ След като е предал почетния ни председател ,който лично му е звъннал за подкрепа,  ЗАЩО  е предал и г-н Пеевски и 3/ Защо е гласувал за изключването на Джейхан Ибрямов, който лично е лобирал Марио Рангелов да стане член на ЦОБ.

Разбирам да си предател ,но да предадеш три пъти партията ни за един ден не мога .Бихте ли ми отговорили с действията си този депутат има ли място в партията ни ДПС. Аз вярвам в разума и в това че, Д-р АХМЕД ДОГАН  и г-н Делян Пеевски ще продължат да градят партията ни в името на нашите гласоподаватели

Кемал Молла, представител на ДПС в Сарай, Текирдаг -  Искам да изразя безусловната си подкрепа към Вас – Почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган. Ние вярваме безрезервно в мъдростта Ви и заставаме единодушно зад вашите решения! Изразяваме пълната си подкрепа към Вас – единственият лидер и основател на ДПС!

ДПС – Дългопол – Твърдо и категорично заявяваме нашата подкрепа към Вас – почетния председател на ДПС – д-р Ахмед Доган и вашите решения.

Мукадес Налбант, член на ЦС на ДПС – Днес говорим за достойнство, демокрация и за Доган. През всичките тези 34 години трите неща са се припокрили. И дилема за избор няма.

Джейхан Ибрямов - Ако някой си мисли, че Доган е минало, значи няма бъдеще в ДПС.

ДПС – Варна -  Искаме да изразим пълната си подкрепа към Вас – почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган!

Рени Георгиева ? -  Ние обикновените членове, но представляващи огромна част от партията...искаме точни и ясни решения взети  "Заедно с хората", а това да се слуша думата на народа в днешното ДПС е невъзможно! Чакаме Почетния отново да ни поведе в правилната посока!

Младежко ДПС- Ловеч – Сигурни сме и дълбоко убедени, че заедно с решенията на Почетния председател, скоро ще излезем по-сплотени и по-обединени като категорично осъждаме и се противопоставяме на указването на какъвто и да е било натиск и еднолично управление от когото и да е било в партията на заедността ДПС!

Руфат Фелети и Ахмед Меджилис, основатели на ДПС – Единственият председател на ДПС е д-р Ахмед Доган, зад който заставаме, а всички останали, независимо от временното им участие в обществено-политическия живот, са само последователи на идеите на ДПС!

Тагнато в: Ахмед Доган
Общо гласували: 14

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
7 гласували / 50%
На планина
4 гласували / 28.57%
На българското Черноморие
3 гласували / 21.43%