ЧЕРЕН ШОКОЛАД С РОЗОВИ ЛИСТЕНЦА ЗА РЕНЕ ЗЕЛУЕГЪР ОТ ЛЮБКА КАЧАКОВА

Автор: 5 GmediA 10:20, 21 септември 2019

“Рене Зелуегър е просто фантастична в “JUDY”- филм за живота на великата Джуди Гарланд”, написа Любка Качакова във Фейсбук. Тя показа кратко видео, в което подарява черен шоколад с розови листенца на холивудската звезда след премиерата на филма.

“JUDY” пресъздава последните дни и месеци от живота на незабравимата Гарланд.

През зимата на 1968 шоубизнес легендата Джуди Гарланд пристига в Лондон за серия от разпродадени концерти в нощния клуб „The Talk of the Town“. Минали са 30 години от звездната ѝ роля в „Магьосникът от Оз“ и гласът ѝ вече е отслабнал, но изпълнението ѝ е по-драматично отвсякога. Интелектът и топлотата ѝ проличават, докато се подготвя за шоуто, бори се с управата, омагьосва музикантите и си припомня миналото с близки приятели и обожаващи я фенове… С някои от най-известните ѝ песни, включително и вечната класика „Over the Rainbow“, „Judy“ отдава почит на гласа, любовта и енергията на „the world’s greatest entertainer“.

Режисьор на „Judy” е Рупърт Гулд, по сценарий на Том Едж („The Crown“). Освен Рене Зелуегър в актьорския екип са още Фин Уитрок в ролята на последния ѝ съпруг Мики Дийнс, Джеси Бъкли, Руфъс Сюъл и Майкъл Гамбън.

Видео

Тагнато в: Рене Зелуегър

Последни новини

Общо гласували: 34

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОЙТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?
Да
18 гласували / 52.94%
Не
16 гласували / 47.06%
Не ме интересува
0 гласували / 0%