БОРИСОВ, ВНИМАВАЙ! - ЗЕВЗЕЦИ И ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ

Автор: 5Gmedia , 10:25, 4 март 2019

На фона на политическата новина на деня - визитата на руския премиер Дмитрий Медведев в София - в социалните мрежи тръгна вълна от предупреждения към премиера Борисов да бъде бдителен в преговорите с руския си колега. Иначе, в мненията на политическите наблюдатели, засега преобладава скептицизмът относно ползите за България, особено в предстоящите енергийни договорености. Премиерът Борисов, обаче, демонстрира оптимизъм и големи очаквания за оживление на българската икономика и отвоюване на ключово място на страната ни като енергиен фактор.

А ето какво казват астролозите:

От всички планети, Меркурий е единствената, чийто ретрограден ефект се усеща от повечето хора. По-често от всичко, в ретроградния период на Меркурий страдат комуникациите, защото в астрологията Меркурий е планета-посланник.

Ретроградното движение поражда безпорядък в сферите за които отговаря: преговори, покупки и продажби, договори, документи, пътувания, транспорт, поща и др. Меркурий управлява разума - как възприемаме и интерпретираме информацията, която получаваме от околната среда, как предаваме тази информация на другите.
В този период са възможни грешки, недоразумения, проблеми.

Не се препоръчва да подписване на важни договори!, купуване на скъпоструващи вещи (особено средства за свързване и транспортни средства), започване на нови проекти, започване на собствен бизнес.

Меркурий ще стопира всичко, което касае движението напред в работата. Отвсякъде ще се появяват множество независещи от нас препятствия, изчакването е най-доброто поведение в този случай. В най-лошия вариант – постоянно ще се преправя едно и също, ще се греши, или ще има сблъсък с едни и същи трудности отново и отново

В същото време, Меркурий е благоприятен за планиране, връщане към недовършена работа и подготовка за това, което ще се случи по-късно.

През 2019 г. Меркурий ще е ретрограден в следните периоди:

• от 05 март до 28 март
• от 08 юли до 1 август
• от 31 октомври до 20 ноември

Общо гласували: 14

Анкета

КЪДЕ ЩЕ ПОЧИВАТЕ ТОВА ЛЯТО?
Нямам финансова възможност за почивка
7 гласували / 50%
На планина
4 гласували / 28.57%
На българското Черноморие
3 гласували / 21.43%