СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: КАУЗАТА НА МАЯ МАНОЛОВА Е: ОТ СЛУЖБА НА СЛУЖБА, ОТ РАКЕТА-НОСИТЕЛ НА РАКЕТА-НОСИТЕЛ

Автор: 5 GmediA 10:40, 8 октомври 2019

Топ журналистката Соня Колтуклиева с коментар във Фейсбук:

Мая Манолова няма да спечели изборите за кмет на София. Едва ли ще направи партия - да създадеш формация от нулата не е като да използваш позицията на омбудсман за личен пиар. Пък и каква алтернатива би могла да бъде тя - глезаната на БСП, любимката на статуквото, червената кукувица, която гнезди в гражданско гнездо... Би могла да се съюзи за политически алъш-вериш със Слави Трифонов - нали такъв беше замисълът - но “Няма такава държава” може да не бъде регистрирана, пък й стартът на дълго подготвяния проект беше скандален и смехотворен.

Така че на Мая Манолова ще й бъде трудно да влезе в надпреварата за парламентарните избори. Но ще бъде активна, без съмнение. За да е по медиите. За да продължава с фейк-новините, че е защитничка на слабите и онеправданите.

Мая Манолова ще се готви за президентските избори през 2021 г., нейният реванш. Да припомним колко се обиди на Корнелия Нинова и БСП, че не я номинираха за кандидат-президент.

Екипът на ген.Радев има проблем. Вотът няма да бъде генералски. Вотът ще бъде фризьорски.
Ако ме разбирате...

***
Бойко Борисов по БТВ, 8.10.2019:
Мая Манолова такива обиди хвърли срещу мен. Представя си, че пак ще подвие опашка, ще дойде, ще каже, избори бяха, хайде пак да си работим заедно.
Кажете глупост, кажете обида, ама бъдете поне малко правЕдни.
Идваше по-често при мен в Министерски съвет, отколкото в собствения си кабинет. Помагал съм й толкова много. Да вика сега, че била репресирана от държавата...

Последни новини

Общо гласували: 37

Анкета

ПОДКРЕПЯТЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОЙТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР?
Не
19 гласували / 51.35%
Да
18 гласували / 48.65%
Не ме интересува
0 гласували / 0%