ОТКРАДНАХА БИЖУТА ЗА 50 МИЛИОНА ПАУНДА ОТ ИМЕНИЕТО НА ТАМАРА ЕКЪЛСТОУН

Автор: 5 GmediA 10:10, 17 декември 2019
Източник: getty images

Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от луксозния дом на дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, в Лондон, съобщи британската преса.  „Кражбата шокира всички, тъй като тази къща се смята за една от най-защитените в Лондон, тя се намира в безопасен район“, коментира представител на 35-годишната телевизионна водеща.

Дъщерята на бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун заяви, че е „потресена и ядосана”. Според таблоида „Сън”, по време на обира са взети пръстени и обец, гривна „Cartier” за 80 000 паунда, която била подарена на Тамара като сватбен подарък.

Крадците са извършили обира за по-малко от час. Те са влезли в къщата през задния двор в петък вечерта. Служител по сигурността ги е забелязал в момента, в който вече са се изкачвали през оградата с откраднатите вещи. Имението е било охранявано само от един човек.

Подробности за обира разкри бащата на водещата, бившият бос на Формула 1 Бърни Екълстоун. 89-годишният баща е убеден, че дъщеря му е станала жертва на предателство, тъй като апашите необезпокоявани се изкачили по оградата на имението, и прекарали около 50 минути в претърсване на 57-те стаи на имота за 70 милиона паунда в Западен Лондон. След това избягали през отворен прозорец и били забелязани едва при изкачването на оградата на излизане.

Според Бърни Екълстоун момента за обира не е опдбран случайно – семейството на дъщеря му тъкмо се качвало на самолет за  коледна ваканция в чужбина. Той споделя пред MailOnline: „Не разполагам с всички факти, но като имам предвид охраната на къщата съм убеден, че това е работа на вътрешен човек“.

Самата Тамара Екълстоун явно споделя подозренията на баща си защото написа в профила си в Инстаграм: „Защото няма нищо скрито, което да не бъде разкрито, и нищо спотаено, което да не се узнае или да не бъде изведено на яве“.

 

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%