КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ СВИКВА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЗАРАДИ ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЪЛ

Автор: 5 GmediA 16:45, 12 януари 2020
Източник: БГНЕС

Британската кралица Елизабет Втора е насрочила за утре съвещание, посветено на намерението на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл да се откажат от изпълнение на кралските си задължения и да станат финансово независими, съобщи "Скайнюз".

В разговорът ще се включат още принц Чарлс и братът на Хари - принц Уилям. Няма очаквания за крайно решение, но има разбиране за действие и от двете страни, обясняват запознати. В четвъртък се случи т.нар. "Мегзит" - Меган и Хари обявиха, че се оттеглят кралската фамилия. Те споделиха плановете си в бъдеще да разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължат да изпълняват задълженията си към кралицата, Британската общност и патронажите, които имат.

Британски медии съобщават още, че Меган Маркъл ще се включи по телефона в обсъжданията, ако часовата разлика го позволява.

Предстои да бъде решено какъв ще е новият статут на двойката, с какво ще им бъде позволено да се занимават, за да се издържат и как ще се осигурява охраната им.

Тагнато в: Хари и Меган

Последни новини

Общо гласували: 28

Анкета

ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ НА 9 ЮНИ?
Да
25 гласували / 89.29%
Не
2 гласували / 7.14%
Все още не съм решил/а
1 гласували / 3.57%